Home BEAUTY BEAUTY SECRETS // RIKKE LYNEBORG

BEAUTY SECRETS // RIKKE LYNEBORG

written by lemanagement September 9, 2017
Rikke Lyneborg, makeup og hår artist hos Le Management, deler i dette indlæg ud af sine skønhedshemmeligheder

Når jeg arbejder med huden, har jeg fire produkter, som jeg ikke kan undvære! Det vigtigste er, at man starter med en afrenset og ren hud. Det første produkt (som også er det første trin i make-up rutinen) er “Embryolisse Lait Crème Concentré”. Cremen tilfører huden fugt og holder den i balance. Oftest blander jeg cremen sammen med min STUDIO Face & Body foundation fra MAC, som jeg med en blød børste langsomt masserer ind i huden. Derefter bruger jeg en mineralpudder fra Young Blood, som giver en fin, nærmet porcelæns overflade på huden. Til slut bruger jeg en highlighter. Jeg veksler i øjeblikket mellem en fra MAC og Makeup Factory. Highligtheren bruger jeg omkring øjnene, kindbene, næsen og læber. Hvis der er behov for det, bruger jeg den ligeledes på kroppen sammen med en kropsolie, f.eks. skinnebenet, arme eller kraveben, hvor der er brug for en smule fremhævelse.

You may also like

Leave a Comment