Home FASHION H&M STUDIO AW17 // OUR FAVORITES

H&M STUDIO AW17 // OUR FAVORITES

written by lemanagement September 5, 2017
H&M STUDIO

H&M STUDIO kan endelig løfte sløret for deres efterårs- og vinterkollektion, hvilket vi har set meget frem til! Kollektionen bliver lanceret i udvalgte H&M butikker og online d. 14 september. AW17 kollektionen har nogle klassiske og cool styles, som er præget af clean cuts og et moderne twist. Farverne er holdt i henholdsvis sort, hvid, navy og grå – H&M bevæger sig med denne kollektion væk fra den trendbaserede og “hurtige” mode, til en mere langtidsholdbar mode, som kan holde sig relevant i flere sæsoner. Find vores favoritter herunder!

//

H&M is finally revealing their autumn winter collection, which we have been looking very much forward to! The collection is being launched in selected H&M stores and online the 14. September, and contains some classic and cool styles with a clean cut and a modern twist. The primary colors that are black, white, navy and grey – H&M is with this collection moving away from fast and trend based fashion to a more durable collection. Find our favorites down below! 

 

You may also like

Leave a Comment