Home FASHION INSTACRUSH // JULIE BLICHFELD

INSTACRUSH // JULIE BLICHFELD

written by lemanagement September 4, 2017

Denne uges INSTACRUSH er skønne Julie Blichfeld!

Udover at være model hos Le Management, arbejder Julie ligeledes som fashion editor hos Femina. Julies sans for mode og æstetik afspejles derfor tydeligt igennem hendes Instagram feed, som er præget af inspirerende outfits med masser af mønstre og farver! Hvis du har lyst til at se mere til Julie, kan du følge hende på instagram @julieblichfeld eller på lemanagement.dk 

//

This weeks INSTACRUSH is the gorgeous Julie Blichfeld! 
Besides from being a model at Le Management, Julie is also working as a fashion editor at Femina. Julie’s sense of fashion and aesthetics is therefor clearly reflected through her Instagram feed, with lots of inspiring and colourful outfits! If you want to see more from Julie, you can follow her on Instagram @julieblichfeld or on lemanagement.dk

LÆS OGSÅ // READ: “INSTA CRUSH // MATHILDE BRANDI

You may also like

Leave a Comment