Home FASHION MODELS OFF DUTY // GET THE LOOK

MODELS OFF DUTY // GET THE LOOK

written by lemanagement September 2, 2017
MODELS OFF DUTY
Noget der ofte fanges i streetstylefotografernes linse er modeller mellem shows. Kontrasten mellem deres ekstraordinære show makeup, sammensat med deres simple og afslappede look, har noget særpræget over sig. Modeller har evnen til at få næsten alt til at se godt og effortless ud! Le Managements skønne modeller, Laura Julie og Mathilde Brandi, blev under modeugen fotograferet af Le21ème, da de bevægede sig mellem shows. “Stjæl stilen” og find links til lignede items herunder.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

Something that always catches the streetstyle photographers lenses are models off duty. The contrast of outrageous show makeup paired with laid-back and simple clothing got a special feel to it. Models got a special ability to make almost anything good look and effortless. The beautiful Le Management models Laura Julie and Mathilde Brandi were snapped by the photographer Le21ème during fashion week. “Steal the look” and find links to similar items below the picture. 

Laura Julie: Rayban sunglasses // Ganni knitwear // Baum und Pferdgarten dress // Vans sneakers 
Mathilde Brandi: Munthe jacket // H&M boyfriend jeans // Jimmy Choo boots

You may also like

Leave a Comment