Home MODELS A MODELS GUIDE // PARIS PART 1

A MODELS GUIDE // PARIS PART 1

written by Freja Jeppesen August 30, 2017
ATTRAKTIONER // ATTRACTIONS

Mit navn er Freja Jeppesen, og jeg er model hos Le Management. Tidligere denne sommer, besøgte jeg smukke Paris, og i den forbindelse, har jeg samlet en PARIS GUIDE til jer med mine bedste tip til byen. Guiden består af tre dele; attraktioner, shopping og spisesteder. Følg med, og bliv inspireret til din næste tur til Paris!

My name is Freja Jeppesen and I am a model at Le Management. Earlier this summer I visited beautiful Paris. In this context, I have made a PARIS GUIDE with my best tips for the city. The guide is divided into three parts; attractions, shopping and eating places. Read along and get inspired for your next trip to Paris! 

#1 Le tour Eiffel, Champ de Mars, 5 Avenue Anatole

Eiffeltårnet er et symbol på Paris og resten af Frankrig. Tårnet er et af verdens mest kendte monumenter, og blot udfra en afbildning af silhuetten, er man ikke i tvivl om, at det er Eiffeltårnet!

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

The Eiffel Tower is a symbol of Paris and France. The tower is one of the best known monuments in the world and furthermore, the silhouette of the tower is the most depicted.

#2 Musée des Arts Décoratifs – Dior exhibition, 107 Rue de Rivoli

Udstillingen markerer Diors 70 års jubilæum. Modehusets historie startede nemlig i 1947 med klassiske kjoler, og mange kender måske især Dior for deres “New Look” – en silhuet, der førte til øjeblikkelig berømmelse for Christian Dior.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

The exhibition marks 70 years of the house of Dior. The history of Dior began in 1947 with classic gowns. Many people particularly know Dior for their “New Look” – a silhouette that led to instant fame for the designer, Christian Dior.

#3 Palaís de Tokyo, 13 Avenue du Président Wilson

Palais de Tokyo er en bygning, der er dedikeret til moderne og nutidig kunst. Hvis du ikke er interesseret i kunsten, er bygningen og dens arkitektur stadig et besøg værd!

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

The Palais de Tokyo is a building dedicated to modern and contemporary art. If art is not your thing you can still visit the the building for its architecture. It is definitely worth a visit! 

#4 Notre Dame, 6 Parvis Notre-Dame – Pl. Jean-Paul II

Den berømte katedral, Notre Dame, ligger på øen Île de la Cité i hjertet af Paris. Den er mere end 800 år gammel og dermed en af de ældste bygninger i byen. Hvis ikke Eiffeltårnet var blevet Paris’ varetegn, var Notre Dame nok blevet det!

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

The famous catholic cathedral, Notre Dame, is located in the heart of Paris at Île de la Cité. The building is more than 800 years old and is one of the oldest buildings in Paris. If not the Eiffel Tower was the greatest landmark of Paris, it would probably have been Notre Dame!  

 

You may also like

Leave a Comment