Home FASHION INTERVIEW // LAURA JULIE

INTERVIEW // LAURA JULIE

written by lemanagement August 26, 2017
Laura Julie,  model hos Le Management, blev  interviewet af COSTUME i forbindelse med modeugen. Under CPHFW SS18 kunne Laura Julie ses på catwalken for blandt andet Munthe, By Malene Birger, Stine Goya og Lovechild 1979. I interviewet tager Laura Julie læseren med bagom modeugens facade.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

Laura Julie, model at Le Management, did an interview with the magazine COSTUME. During CPHFW SS18 Laura Julie walked the runway at shows like Munthe, By Malene Birger, Stine Goya and Lovechild 1979. In the interview Laura Julie is taking the reader behind-the-scenes of fashion week. 

Hvilke shows ser du frem til at gå – og se? 

“Jeg har faktisk aldrig set et show, så det har jeg tilgode. Men jeg ser frem til at gå nogle fine, danske shows. Vi har mange dygtige,  danske designere, og jeg er altid glad for at kunne være en del af deres smukke shows.”

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

Which shows do you look forward to walk – or watch? 

“Actually, I have never seen a show myself, so I still got that to look forward to. But I am looking forward to walk som nice danish shows. We have so many talented Danish designers and I am always so happy to be a part of their beautiful shows.”

Hvad laver du mellem shows? 

“Jeg cykler så hurtigt, jeg kan! Som regel skal jeg skynde mig videre til et andet show. Men havde jeg mere tid, ville jeg nok drikke en kop kaffe med nogle venner og holde et lille break.”

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

What do you do between shows? 

“I ride my bicycle as fast as I can! I usually need to hurry for the next show. But if I got more time I would definitely drink a cup of coffee with some friends and enjoy a short break.” 

Hvad er din bedste oplevelse fra den københavnske modeuge? 

“Jeg har ikke én bestemt oplevelse. Generelt er mine oplevelser fra de danske modeuger gode. Især, hvis det er med et team jeg kender godt, fede locations og skønne veninder i lineuppen.”

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26What is your best experience during Copenhagen fashion week? 

“I do not have one specific experience that I would consider my best. All my experiences during the Danish fashion weeks are really good. Especially if I know the team well, the locations are cool and my lovely friends are in the lineup with me.” 

Læs det fulde indlæg på Costume.dk // Read the full post on Costume.dk

 

You may also like

Leave a Comment