Home INSPIRATION INTERVIEW // MODELSCOUT LINA BJØRNØ

INTERVIEW // MODELSCOUT LINA BJØRNØ

written by lemanagement August 20, 2017
I forbindelse med modeugen blev Le Managements scout Lina Bjørnø interviewet af COSTUME. Lina lever af at spotte spændende ansigter i gadebilledet, og i Interviewet fortæller hun, hvordan modeller bliver opdaget.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

The streets of Copenhagen were full of models during fashion week. Danish magazine COSTUME interviewed Le Management’s  modelscout Lina Bjørnø who searches for beautiful faces for a living. 

Hvad leder du efter, når du scouter? 

“Jeg leder efter det, der gør mig nysgerrig. Noget anderledes. Noget, jeg ikke umiddelbart kan definere. Oftest, er det en kombination mellem en spændende personlighed og nogle smukke eller anderledes træk, der tilsammen udgør det der helt særlige, som jeg ikke kan forklare. Når jeg ser et ansigt, som jeg ved er en potentiel ny stjerne, føles det som elektricitet gennem hele min krop.”

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

What are you looking for when scouting?

“I look for something that catches my eye. Something different. Something I just cannot describe. It is often a combination of a great personality and some beautiful yet different features. When I see a face that I know has the potential to become a new star, I feel electricity running through my body.” 

Hvad er det bedste ved dit arbejde? 

“Jeg elsker, når jeg finder de der typer, der ikke er naboens kønne datter. Dem der ikke selv ved, hvor smukke de er. Det er helt vidunderligt at følge deres udvikling og transformation, når de selv begynder at tro på det.”

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

What is the best thing about our job? 

“I love it when I find someone edgy. Someone who is not just the beautiful girl-next-door kind of type, but the kind that does not know how beautiful they are. It is such a wonderful experience to follow their development and transformation when they begin to believe in themselves.” 

stylist_maiken_winther

Har du et råd til de, der vil scoutes? 

“Lad være med at gå rundt med et ønske om at blive scoutet! Hvis du, dine venner eller familie mener, at du har potentiale, så send selv en ansøgning via vores website: Lemanagement.dk.”

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

What is your best advice for those who would like to get scouted? 

“Do not just walk around with a wish to get scouted! If you, your friends or family thinks that you got potential – do not hesitate! Contact us through our website: Lemanagement.dk” 

Læs det fulde indlæg på Costume.dk // Read the full post on Costume.dk

 

You may also like

Leave a Comment