Home FASHION CPHFW // THURSDAY 

CPHFW // THURSDAY 

written by lemanagement August 11, 2017
Torsdag var den sidste dag i modeugen med shows. Reaktionen oplevede blandt andet Lovechild 1979, HALO, Martin Asbjørn, Uniforms for the Dedicated og Astrid Andersen – i dette indlæg har vi samlet højdepunkterne!

Husk, at vi holder vores Le Management fest på ARCH i aften, hvor alle er inviteret kl. 23:30!

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

Thursday was the last day at CPHFW with shows. Among other shows, Le management Editorial attended Lovechild 1979, HALO, Martin Asbjørn, Uniforms for the Dedicated and Astrid Andersen – in this post we have selected some of our favourite moments! 

Remember to join the Le Management x ARCH party tonight, where everybody is invited at 11:30 PM!
______________________________________

#1 LOVECHILD 1979

Lovechild 1979 skabte et virkelig fint show med tilhørende fantastisk sceneri! Lovechild holdt sig tro mod deres design DNA med modeller iført i blomstrede og flagrende kjoler i et løst snit.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

The Lovechild 1979 show was really nice with a fantastic scenery! Lovechild stayed true to their Fashion DNA with models wearing bloomed and fluttering dresses in a loose cut.
______________________________________

#2 HALO

Herrebrandet HALO havde debut i torsdags under den officielle showkalender, hvor de leverede et ret spændende show. HALO, som bliver betragtet som et sportstøj brand, passer godt ind i den trend vi i øjeblikket ser på den internationale modescene.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

The menswear-brand HALO had their debut Thursday during the official show calendar where they delivered a rather exciting show. HALO, which is considered a sportswear brand, is following the trends we currently see when looking at the international fashion scene.
______________________________________

#3 MARTIN ASBJØRN

Efter Marin Asbjørn showet havde hele redaktionen lyst til at iklæde sig klare pastelfarver! Især farven lilla var et hit og et emne, der blev taget op igen og igen i løbet af dagen. På det ovenstående billeder ses vores super seje modeller, som desuden er tvillinger, Thomas Kristensen og Jens Kristensen.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26The entire editorial team wanted to dress up in pastel colors after the Marin Asbjørn show! Especially light purple was a hit and a subject that was picked up over and over again during the day. On the pictures above you can see our super cool models who are also twins, Thomas Kristensen and Jens Kristensen.
______________________________________

#4 UNIFORMS FOR THE DEDICATED

Inden modeugen havde vi ikke hørt om det svenske brand Uniform for the Dedicated – men de er blevet et brand, som i den grad har sat sig fast i vores nethinde! Uniform for the Dedicated er et kreativt kollektiv bestående af både musikere, kunstnere og designere, som konvergerer deres forskellige felter, og dermed skaber innovativt design for mænd.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26We had not heard of the Swedish brand Uniforms for the Dedicated before fashion week but they made themself hard to forget!  Uniforms for the Dedicated is a creative collective of both musicians, artists and designers who converge their different fields thus creating innovative design for men.
______________________________________

#5 ASTRID ANDERSEN

Astrid Andersen var helt klart dagens højdepunkt! Astrid Andersen tager altid udgangspunkt i stærke, unikke og selvtillidsfulde kvinder – og gårsdagens show, hvor selveste MØ kom gående ned ad catwalken som model, var ingen undtagelse. Selvom hun blendede ind og gik med blikket mod horisonten, tiltrak hun stor opmærksomhed fra tilskuerne!

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26Astrid Andersen was definitely the highlight of the day! Astrid Andersen is always inspired by strong, unique and self-reliant women – and yesterday’s show was no exception as the Danish singer MØ was walking down the catwalk as a model! She drew a great amount of attention from everybody!
______________________________________

#6 DINNER AT MOTHER

Og selvfølgelig blev modeugen afsluttet på bedste vis med hele Le Management teamet, hvor vi fik lækker mad og vin på Mother i Kødbyen! Super lækkert, hyggeligt og virkelig tiltrængt efter nogle hektiske modeugedage!

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

We ended fashion week in the best way possible; with the entire Le Management team where we got lots of delicious food and wine at Mother in Kødbyen! It was super nice, cozy and really needed after some hectic CPHFW days!

You may also like

Leave a Comment