Home FASHION CPHFW // TUESDAY

CPHFW // TUESDAY

written by lemanagement August 9, 2017
For Le Management Editorials vedkommende blev CPHFW skudt i gang med tre spændende shows fra henholdsvis Anne Vest, CFW Talent Scene og Designer’s Nest.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

For Le Management Editorial’s part, CPHFW was kicked off with three exiting shows from Anne Vest, CFW Talent Scene and Designer’s Nest.

Anne Vest leverede som altid et fremragende show, som forventet, var fyldt med pelsbeklædte genstande. Kollektionen var gennemført, og vi på redaktionen var især vilde med de mange polkaprikkede, farverige frakker! I blandt modellerne kunne man spotte vores smukke modeller Julie Beider og Nana Garde, som virkelig strålede på catwalken!

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

Anne Vest delivered as usual an amazing show, and as expected, she created a lot of furry items. Le Management Editorial especially loved the polka-collared coat and blue tracksuit! Among the models, you could see our beautiful models Julie Beider and Nana Garde, who skinned on the catwalk!

CFW Talent Scene blev afviklet i samarbejde med Zalando, hvor to beklædningsdesignere og en smykkedesigner fremviste deres kollektioner. Især Heliot Emil leverede en helhedsoplevelse med sammenspil mellem musikken, sceneriet og beklædningen – hvor sidstnævnte udstrålede en cool undergrundsvibe.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

CFW Talent Scene is a show made in collaboration with Zalando, where two garment designers and one jewelry designer showed off their collections. We especially loved the Heliot Emil show where the designers delivered an experience that covered the music, scenery and garments, which had a cool underground vibe.

Designer’s Nest, hvor talentfulde og spirende designstuderende fremviser deres kollektioner, og kæmper om en præmie på 15.000 DKK, er altid et spændende og nyskabende show! Noget, som gik igen hos samtlige designstuderende var deres avantgarde præget dragter, som kunne tolkes som samfundskritiske – nogle af modellerne blev anonymiseret med masker, mens andre blev udfordret ift. køn.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

Designer’s Nest is a show is also a competition, where talented and upcoming design students are showing their collection to win 15.000 DKK. The show is, as always, innovative and really moving! Something all the student had in common was their use of Avant-garde, where the garments could be taken as socially critical – some of the models were anonymised by wearing mask, while others where challenged in relation to gender.  

 

You may also like

Leave a Comment