Home INSPIRATION CPHFW // SOUNDTRACKS

CPHFW // SOUNDTRACKS

written by lemanagement August 8, 2017
For at komme i den helt rigtige CPHFW stemning, har vi fundet tre musiknumre, som helt sikkert kan få dit humør op!

Le Management redaktionen har dedikeret hele denne uge til CPHFW. Der vil i de følgende dage komme en række stemningsbilleder, showanmeldelser og behind-the-scenes billeder fra diverse shows. Så hold et godt øje med både bloggen og vores Instagram @lemanagement_editorial for at få de seneste opdateringer!

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

We have found three tracks that will definitely get you into the right CPHFW mood! 

Le Management editorial have dedicated the whole week to Copenhagen Fashion Week. In the following days we will post a number of mood pictures, show reviews and lots of behind-the-scenes pictures from various shows. So keep an eye open for both the blog and our Instagram @lemanagement_editorial to get the latest updates! 

 

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

 

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

You may also like

Leave a Comment