Home BEAUTY FASHION WEEK // SURVIVAL KIT

FASHION WEEK // SURVIVAL KIT

written by lemanagement August 4, 2017
Om under en uge går den københavnske modeuge i gang. I den forbindelse er der meget at skulle holde styr på, men frygt ej! Le Management redaktionen har i denne anledning samlet en Fashion Week Survival Kit med items, som du helt sikkert får brug for under en uge i modens tegn!

Ugen hvor travle fashion personer flyver rundt til og fra shows og events, skåler i champagne og prøver at forudse fremtidens tendenser. Ude fra ser modeugen meget glamourøs og lækker ud, hvilket den også til dels er, men det man måske ikke altid hører om, er alt det bagvedliggende. Bl.a. de stressede timer for at nå frem til shows; med Google maps i den ene hånd og kitten heels i den anden, eller når man kommer liiidt for sent hjem fra gårsdagens afterparty, men alligevel skal nå de tidlige shows.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

Copenhagen Fashion week is just around the corner – but you have nothing to worry about! Le Management editorial has created a Fashion Week Survival Kit, that includes essential items you’re definitely going to need when attending a week in the name of fashion. 

CPHFW is a week where busy fashionistas are running from shows to events, cheers in champagne and are trying to predict the next mega-trend. When you watch fashion week from a distance, it can look very glamorous and all (which it partly is) but there’s a lot you may not see or hear – like the stressed hours when you have to run from show to show; with Google maps in one hand and your kitten heels in the other, or when you get home a little too late from yesterdays afterparty, and you have to wake up to catch the early shows the next morning.

// #1 Hyper Peark Makeup Powerbank // #2 iPhone Cover

Det mest essentielle under modeugen er din mobil. Dertil hører selvfølgelig en upåklagelig internetforbindelse med, så du konstant kan holde dig (og dine følgere) opdateret. Men hvor meget nytte har en mobil uden strøm? Ikke ret meget.. Så husk derfor altid at have en powerbank med dig. Den ovenstående powerbank er supersmart, og fungerer desuden også som et spejl.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

The most essentiel item you can bring to fashion week is your mobile. That’s why you need a impeccable wifi connection, so you can be updated (and update your followers) at all times. But what is a mobile worth without power? Not so much.. So always remember to bring a powerbank. The shown powerbank is supernice because it’s multifunctional and can be used as a mirror.

 

// #1 Nike Sneakers // 2# Puma Sneakers 

Modeugen kan være en dyr fornøjelse, hvor bare taxa-posten kan vælte hele budgettet. Showprogrammet er stramt, og oveni det er diverse shows placeret i vidt forskellige lokationer. Derfor er det altid en god idé at have et ekstra par sneakers med til, når du smider dine hæle. Ellers er der altså langt mellem Rådhuspladsen og CIFF…
screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

Fashion week can be a expensive surprise. Just taking taxi’s around town can overturn the entire budget. The show schedule is really tight, and on top of that are the shows placed all around town. That’s why it’s always a good idea to bring an extra pair of sneakers, just in case your kitten heels hurts – or else it’s a long walking distance between Town Square and CIFF… 

// #1 Bangkok Sunglasses Ganji // #2 Adu Dhabi sunglasses Ganji 

Det danske sommervejr har alle dage været meget utilregneligt. Sørg derfor for, at du altid har en paraply med til de våde timer, og solbriller til de solrige. For man ved jo aldrig. Få inspiration til flere styles her.screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

The danish summer weather is really unpredictable. Always be prepared and bring both an umbrella and sunglasses, cause you’ll never know. Click here for more styles. 

// #1 Simply Chocolate // #2 MÄT // #3 RAW-BITE 

Har du nogensinde overvejet, hvad fashionistaernes it-tasker er fyldt op med under modeugen? Snacks, barer og en masse søde sager! Så fyld din taske op med snacks som kan booste dit energiniveau – du vil ikke komme til at fortryde det! Især når du skal hjem fra afterparty, og mangler lidt snacks på hjemvejen.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

Have you ever wondered what the fashionistas it-bags are filled up with during fashion weeks? Snacks, bars og lots of sweet things! So fill your bag up with snacks that can boost your energy level – you’re not gonna regret it! Especially not on the way home from an afterparty. 

// #1 Avène Facial misk // #2 REF.204 Dry Shampoo // #3 The Body Shop facial wipes 

… Og efter en aften hvor der er blevet serveret liiidt for mange cocktails, og nattesøvnen ikke har været førsteprioritet, kan morgentimerne let forsvinde. Derfor kan tørshampoo og ansigtswipes spare dig for en masse tid! Tid, som du i stedet kan bruge på at nyde de stille morgentimer og drikke en god kop kaffe.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

… And of course items for the day after. After a night with good friend and a little too many drinks, sleep does not have first priority. The morning hours can therefore disappear really quick, so dry shampoo and face swipes can save you a lot of time – time you can use to drink a good cop of coffee and enjoy yourself.

Sidst, men bestemt ikke mindst, væske! Husk at drikke rigeligt med vand, juice, shakes. Bare drik alt for at holde dig hydreret! Og til det vil vi ønske dig rigtig god modeuge!

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

Last, but not least, stay hydrated! Remember to drink lots of water, juice, shakes. Just anything to stay hydrated! We wish you a fun time at fashion week!

 

You may also like

Leave a Comment