Home FASHION INSTA CRUSH // MATHILDE BRANDI

INSTA CRUSH // MATHILDE BRANDI

written by lemanagement August 3, 2017
Det er endnu engang blevet tid til et INSTA CRUSH. I denne uge har vi valgt vores smukke model og influencer Mathilde Brandi.

Mathilde Brandi har på kort tid taget modeverden med storm. Tidligere på året løb hun også med prisen for Årets Model under ELLE Style Awards 2017! Et scroll igennem Mathildes Instagram, og så forstår man hurtigt hvorfor; ikke nok med, at hun har et smukt og naturligt look, er hun også vildt inspirerende at følge. Mathildes Instagram er super personlig, og spækket med alt fra private feriebilleder til behind-the-scenes billeder fra shoots i hele verden.

Find Mathildes profil her: @mathildebrandi

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

Once again it’s time for a INSTA CRUSH. This week we have chosen our beautiful model and influencer Mathilde Brandi. 

Mathilde Brandi has in a short period of time managed to make a name for herself in the fashion industry. That’s also why she won the prize for Model of the Year at ELLE Style Awards 2017 earlier this year. By taking a look at her Instagram profile you will understand why. Not only does Mathilde have a beautiful and natural look, but she is also super inspirational to follow. Mathildes Instagram is very personal with lots of private vacation pictures mixed with behind-the-scenes pictures from shoots all over the world.   

Take a look at her profile here: @mathildebrandi!

You may also like

Leave a Comment