Home HEALTH HEALTH // ANNA LUNDGAARD

HEALTH // ANNA LUNDGAARD

written by lemanagement August 2, 2017
Kom helt tæt på Anna Lundgaard, og hør hende fortælle om sit forhold til sundhed.

Smukke Anna Lundgaard er, udover at være model hos Le Management, pilatesinstruktør på deltid og online HF-studerende. I denne omgang, har vi fået Anna til at dele ud af hendes beundringsværdige tanker om sundhed, livsstil og kost. Se videoen, hvor Anna udsender masser af god energi, og bliv inspireret til en sundere livsstil!

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

Get to know Anna Lundgaard and let her tell you about her ties to health. 

Besides being a model at Le Management beautiful Anna Lundgaard is a part time pilates instructor and online HF-student. This time we have asked Anna to share some of her admirable thoughts on health, lifestyle and diet. Watch the video where Anna is sending lots of good vibes, and let her inspire you to a healthier lifestyle!

READ: Anna Lundgaard’s blogpost “It’s all about feeling beautiful”

You may also like

Leave a Comment