Home FASHION TREND // MATRIX-INSPIRED SUNGLASSES

TREND // MATRIX-INSPIRED SUNGLASSES

written by lemanagement August 1, 2017
Takket være megainfluencers som Kendell Jenner og Bella Hadid, har Matrix looket fået et comeback.

Gennem de seneste sæsoner, har modebilledet været præget af markante og store solbriller. Men efter Balenciagas FW17 show, er solbrillerne blevet smallere og lettere i skellet. Vi har herunder fundet nogle seje udgaver af den populære brille.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26Thanks to megainfluencers like Kendell Jenner and Bella Hadid, the Matrix look is making a comeback. 

Over the latest seasons, the fashion scene has been dominated by large and notable sunglasses. But after Balenciaga’s FW17 show a new sunglass trend has appeared where sunglasses are getting smaller with lighter frames. Here, we have found some cool editions of the glasses. 

// #1 Balenciaga // #2 Weekday // #3 Weekday // #4 Asos //

Click right here to read about the kitten heels trend.

You may also like

Leave a Comment