Home FASHION TREND // KITTEN HEELS

TREND // KITTEN HEELS

written by lemanagement July 26, 2017
1950’ernes kitten heels er tilbage, og er en af de helt store trends denne sæson.

Stiletter skal derfor ikke længere være tårnhøje og besværlige at gå i. Den lille, komfortable hæl har nemlig generobret sin status på catwalken hos mærker som Prada, Gucci og Vetements. Desuden, ankommer kitten heels samtidig med, at en praktisk trend er ved at udbrede sig i modeverdenen. Tiden vil vise, om det betyder, at vi snart kan være både fashionabelt, komfortabelt og praktisk klædt på til vind og vejr.

Vi har her fundet nogle seje eksempler på kitten heels i forskellige prisklasser.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

The 1950s kitten heels are back and is one of the biggest trends this season.

The tiny, comfortable heel has recaptured its status on the catwalk with brands like Prada, Gucci and Vetements. Therefore, stilettos does not have to be sky-high and difficult to walk in anymore. In addition, kitten heels arrives at the same time as a practical trend is spreading in the fashion world. Time will show if this means that we soon can be both fashionable, comfortable and pratical dressed for wind and weather.

Here, we have found some cool examples of the kitten heels in different price ranges.

Zara Mango Gestuz Manolo Blahnik Vetements No. 21 Balenciaga kitten heels shoes Le Management Editorial inspiration trend trends

//  #1 Zara Højhælet støvlet // #2 Mango Zipped leather ankle boots // #3 Gestuz Lotus sling back sko // #4 Vetements + Manolo Blahnik satin slingback pumps // #5 No. 21 knotted leopard print // #6 Balenciaga Satin mules //

Do you want more comfortable fashion? Take a look at our selection of five cool sweatshirts and how to style them right here.

You may also like

Leave a Comment