Home FASHION FRIDAY HUNK // PETER THOMSEN

FRIDAY HUNK // PETER THOMSEN

written by lemanagement July 21, 2017

Fredagen er over os, og vi har udvalg en af vores cool modeller som ugens FRIDAY HUNK. Det drejer sig om Peter Thomsen, som har skudt for fx magasinet NUMERO & brandet Fred Perry. Nyd de fine billeder, vi ønsker samtidigt alle en god weekend.

Hvis du vil se mere til Peter, kan du følge ham på Instagram @petur_thomsen eller på Le Managements hjemmeside her.

The weekend is finally here. We have therefore chosen one of our cool models for this weeks FRIDAY HUNK. We have chosen Peter Thomsen. He has shot campaigns for brands like Fred Perry and editorials for magazines like NUMERO. Enjoy and happy weekend to you all!  

If you want to see more from Peter, you can follow him on Instagram @petur_thomsen or on Le managements website here

model Peter thomsen le management editorial blog beauty friday hunk

See our last FRIDAY HUNK here.

You may also like

Leave a Comment