Home FASHION SWEATHER WEATHER // 5 SWEATSHIRTS UNDER 500 DKK

SWEATHER WEATHER // 5 SWEATSHIRTS UNDER 500 DKK

written by lemanagement July 18, 2017

Sweatshirts er altid cool og kan bruges hele året herhjemme, hvor den danske sommer ikke altid byder på lige meget sol og varme. Vi har derfor fundet 5 lækre versioner, du kan putte dig i på kølige sommeraftner, eller når sommervejret bare ikke er til strandture og bikinier. De koster alle sammen under 500 DKK og vi giver dig desuden et par idéer til, hvordan de kan styles.

Sweatshirts are always cool and can be used all year in Denmark since the Danish summer does not always offer a lot of sun and heat  Therefore, we have found 5 cool versions you can snuggle up in on chilly summer nights or when the summer weather just is not for beach trips and bikinis. They all cost less than 500 DKK and we also give you a few ideas on how they can be styled.

 

fila red sweatshirt sweatshirts product clothing le management editorial

#1 Fila CLASSIC LOGO – Sweatshirts – true red

Vil du gerne bruge sæsonens stærke farver, men er i tvivl om, hvordan du skal style dem? Med denne knaldrøde sweatshirt fra Fila kan hente inspiration fra Hailey Baldwin, og gå linen ud med røde, matchende bukser, rød læbestift og høje, sorte stiletter.

Do you want to use this season’s strong colors but are in doubt about how to style it? With this red sweatshirt from Fila you can get inspired by Hailey Baldwin and go all in with red matching trousers, red lipstick and tall black stilettos.

 

H&M grey sweatshirt sweatshirts product clothing le management editorial

#2 H&M Uni Hoodie

En grå hoodie, som H&M’s unisex model, er altid nem at style, eftersom farven går til næsten alting. Tilsætter man eksempelvis beige chinos og en klassisk, beige trenchcoat, resulterer det i et super cool look.

A grey hoodie like H&M’s unisex model  is always easy to style since the color goes to almost everything. Add for example beige chinos and a classic beige trenchcoat,  which results a super cool look.

 

Vero mode vmd yellow sweatshirt sweatshirts product clothing le management editorial

#3 Vero Moda VMD – Sweatshirts – daffodil

Den gule farve er virkelig kommet frem denne sæson. Den er sjældent en del af basisgarderoben derhjemme, men den gør den ikke mindre fed. Her er et bud på, hvordan du kan opnå et rå look med en gul sweater, jeans, fiskenet strømper og en læderjakke.

The yellow color has really made a breakthrough this season. It is rarely a part of the basic wardrobe at home but that does not make it less cool. Here is a suggestion for how to achieve a raw look with a yellow sweater, jeans, fishnet stockings and a leather jacket.

 

moves by minimum pink sweatshirt sweatshirts product clothing le management editorial

#4 Moves by Minimum

Er du mere til de mindre skrigende farver, er lyserød et godt og stilsikkert valg. Vælger du en oversize model, kan du efterligne det fine look på billedet. Her en den lyserøde sweatshirt kombineret med en kort, sort nederdel, lave støvler, solbriller og taske. Looket er cute, men simpelt, da der kun er brugt sort og lyserød.

If you more to the less screaming colors babypink is a good and stylish choice. If you choose an oversize model you can copy the nice look on the picture. Here, the babypink sweatshirt is combined with a short black skirt, low boots, sunglasses and a bag. The look is cute but simple since there is only used black and babypink.

 

Monki black sweatshirt sweatshirts product clothing le management editorial

#5 Monki Oversize hoodie

Til sidst, men ikke mindst, er selvfølgelig den sorte hoodie. Det mest stilsikre og brugbare valg af sweatshirt, da sort som bekendt, kan bruges sammen med alt. Skab et helt sort look og sammensæt den med joggers og høje, spidse støvler for at gøre det ekstra cool.

At last but not least is the black hoodie naturally. The most safe and useful choice of sweatshirt since black as known can be used together with anything. Create an all black look and put it together with joggers and high pointed boots to make it extra cool.

 

If you are still going to the beach we have found 5 really cool beach bags for you right here – all under 500 DKK as well.

You may also like

Leave a Comment