Home BEAUTY MONDAY MUSE // REGITZE CHRISTIANSEN

MONDAY MUSE // REGITZE CHRISTIANSEN

written by lemanagement July 17, 2017

Denne uges Monday Muse er Regitze Christiansen, som er model her hos Le Management. Vi har lavet et interview med hende, hvor hun fortæller om sine yndlingsting og oplevelser som model.

This week’s Monday Muse is Regitze Christiansen who is a model here at Le Management. We have made an interview with her where she is telling about her favorite things and experiences as a model.

Name: Regitze Brobæk Christiansen

Age: 19 

Height: 179 cm

City: Birkerød

Instagram: model profile: @regitzebchristiansen private profile: @theraegi

 

le management editorial regitze model monday muse interview

#1 Hvor og hvordan blev du opdaget?

Jeg blev først opdaget sidste sommer under den berømte musikfestival, Roskile festival. Det havde været en lang nat og pludselig blev jeg stoppet af en af Le Managements scouts, Annamaria, og spurgt om jeg var tilknyttet et modelbureau. Det var jeg heldigvis ikke, så hun satte et møde med mig. Jeg var overrasket over, at hun stopped mig, da jeg ikke følte mig alt for lækker efter flere dages mangel på søvn, men jeg var glad for, at hun gjorde

#1 How and where were you discovered?

I was first discovered last summer during the famous music festival, Roskilde festival. It had been a long night and suddenly one of the Le Management scouts, Annamaria, stopped me and asked me if I was connected to a modeling agency. Luckily I wasn’t, so she set up a meeting for me. I was surprised that she stopped me, as I didn’t feel too hot after several days of lack of sleep, but I was pleased that she did. 

 

#2 Kan du huske dit første job som model, og hvordan var det?  

Jeg husker tydeligt mit første modeljob, da det var mindre end et år siden. Det var en beauty-testshoot med makeuartisten, Maria Schou Nielsen, og fotografen, Kim Johnsen. Det var en fantastisk læringserfaring for mig, da jeg ikke havde brugt meget tid foran kameraet forinden, men tilsidst på dagen følte jeg mig meget tilpas foran kameraet og klar på nye oplevelser i modelverdenen.

 #2 Do you remember your first job as a model, and how was it?

I clearly remember my first job as a model, as it was less than a year ago. It was a beauty test shoot with makeup artist, Maria Schou Nielsen, and photographer, Kim Johnsen. It was a great learning experience for me, as I hadn’t spent much time in front of the camera before that, but at the end of the day, I felt very comfortable in front of the camera and ready for new experiences in the world of modeling.

#3 Hvad er din bedste oplevelse som model indtil videre?

Min bedste oplevelse som model indtil videre er uden tvivl min seneste tur til Stockholm for at skyde for Björn Axen. Temaet var blomster og bryllupper, så stylingen var virkelig sjov at have på og området var smukt! Vigtigst af alt, var menneskerne imødekommende og utroligt talentfulde, hvilket gjorde min dag b

åde sjov og lærerig. Jeg håber på, at få lov til at skyde for Björn Axen igen i fremtiden.

 #3 What’s your best experience as a model so far?

My best experience as a model is definitely my recent trip to Stockholm to shoot for Björn Axen. The themes were flowers and weddings, which made the styling so fun to wear and the surroundings were beautiful. Most importantly, the people were welcoming and extremely talented, which made the day both fun and educational. I hope to be able to shoot for Björn Axen again in the future.

 

#4 Hvad er din livret?  

Det er virkelig svært for mig at beslutte mig på én enkelt livret. Jeg er en mad-elsker og holder af at spise alt slags mad! Jeg er især glad for at prøve nye retter og opleve forskellige kulturer gennem deres mad, hvilket er en af mine yndlings ting ved at rejse. Men hvis jeg skal beslutte mig, så må det være gelato (Jeg har en sød tand).

 #4 What is your favorite food?

It’s really hard to decide on my favorite thing to eat! I am a foodie and I enjoy eating all kinds of foods! I especially love trying new foods and experiencing different cultures through their food, which is one of my favorite things about travelling. However if I had to decide, it would have to be gelato (I’m a sweet-tooth).

 

#5 Hvilken kunstner lytter du mest til for tiden?  

Jeg har to yndlingsbands, som jeg har været glad for længe, hvilket er Pink Floyd og The Beatles. The Beatles har været en stor del af min barndom, da jeg har hørt deres musik så længe jeg kan huske og jeg har derfor en helt særlig kærlighed til deres musik. Pink Floyd begyndte jeg dog først at lytte til for nogle år siden, men har virkelig kommet til at repræsentere min udvikling fra barn til voksen. 

 #5 Which music do you currently listen to the most?

I have two favorite bands, who I’ve been a fan of for quite a while. These are Pink Floyd and The Beatles. The Beatles have been a huge part of my childhood, as I have listened to their music for as long as I can remember and therefore I have a special love for their music. I only started listening to Pink Floyd a couple of years ago, but their music has really come to represent my transition from childhood to adulthood.

#6 Hvilken modetrend er du besat af for tiden?  

Jeg er ret besat af de forskellige forårstrends såsom de søde blomsterkjole og farven gul!

#6 What is your current fashion obsession?

I am pretty obsessed with the current spring trends such as floral mini dresses and yellow!

#7 Hvis du ikke var model, hvad ville du så beskæftige dig med?

  Hvis jeg ikke var model, så kunne jeg godt tænke mig at arbejde som psykolog eller en anden slags terapeut, da jeg har en interesse for at arbejde med og hjælpe andre mennesker. 

#7 If you weren’t a model, what would you occupy yourself with?

If I weren’t a model, I’d love to work as a psychologist or some other kind of therapist, as I have an interest in working with and helping people. 

#8 Hvad er din ‘guilty pleasure’ for tiden?

Min guilty pleasure er nok, at jeg benytter forskellige køkkenredskaber som mikrofon når jeg synger karaoke i køkkenet.

#8 What is your guilty pleasure currently?
My guilty pleasure is to use various kitchen utensils as makeshift microphones whilst singing karaoke in the kitchen.

#9 Hvad er din drømme destination som model og på ferie?

  Endnu engang er det svært for mig blot at beslutte mig for én drømme rejsedestination, da jeg elsker at rejse! I øjeblikket er min drømmedestinationer dog New Zealand og Australien. 

#9 What’s your dream destination as a model and on vacation?
Once again, I have a hard time deciding on only one dream destination, as I absolutely love travelling! However my current travelling dream destinations are New Zealand and Australia. 

#10 Til sidst, men ikke mindst, er der noget specielt omkring dig selv, alle andre ville finde lidt ekstra sjovt eller anderledes?

  Mine vittigheder og ordspil er altid ret forfærdelige og jeg er sikker på, at nogen nok synes det er underligt, men jeg synes nu, at jeg er ret så morsom 😉

 #10 And finally, is there something others might find a little funny or strange about you?

My jokes and puns are always quite terrible and some people probably find it quite strange, but I think I’m hilarious 😉

// Find Regitze on our website right here

// If you missed out on last week’s Monday Muse, read about Clara-Milla here

You may also like

Leave a Comment