Home BEAUTY AN INTERVIEW WITH // ANNA LEVSEN

AN INTERVIEW WITH // ANNA LEVSEN

written by lemanagement July 11, 2017

Vi har i denne uge interviewet Le Managements smukke model, Anna Levsen, omkring hendes arbejde som model og hvordan hun holder sig sund.  Hun fortæller også om sin deltagelse og oplevelser i modelkonkurrencen, Danmarks Næste Topmodel. Se videoen og lær Anna bedre at kende.

This week we did an interview with the Le Management model, Anna Levsen. We talked about what it’s like to be a model, and how she is keeping herself fit and healthy. She also tells us what it was like to be in the model competition, Denmark’s Next Top Model. See the video below and get to know Anna a little better. 

 

Follow her on Instagram here @annamoellerlevsen and on Le managements website HERE

 

You may also like

Leave a Comment