Home BEAUTY MONDAY MUSE // CLARA-MILLA

MONDAY MUSE // CLARA-MILLA

written by lemanagement July 10, 2017
Clara-Milla er model her hos Le Management – og vi har derfor lavet et interview med hende, for at lære hende bedre at kende.
Clara-Milla is a model at Le Management – we have therefore made an interview with her to get to know her better.
interview le management editorial clara-milla
#1  Hvor og hvordan blev du opdaget? 
Jeg blev faktisk kontaktet på Instagram af Lina Bjørnø (Le Management Scout) som 14 årig. Idet jeg kun var fjorten år blev jeg følgemodel i cirka 1,5 år inden jeg var moden og høj nok til jobbet.
#1 How and where were you discovered?
I was contacted on Instagram by Le management scout – Lina Bjørnø when I was 14 years old. Because of my young age, I became follow-model 1,5 year. After that I was tall and old enough to officially become a part of the bureau. 
#2 Kan du huske dit første job som model, og hvordan var det? 
Mit første photoshoot blev skudt af Thomas Dohn, og det var en rigtig god oplevelse. Der var også en anden pige med på shootet, som var vildt sød. Derudover var Thomas rigtig behagelig at arbejde sammen med, og vildt god til at gøre stemningen hyggelig. Vi fik grint ret meget, og det var generelt en rigtig god og sjov oplevelse.
#2 Do you remember your first job as a model, and how was it? 
My first job as a model was shot by the photographer, Thomas Dohn, which was a very good experience. There were also another girl on the set, and she was so sweet to me. In addition to this Thomas was very cool about the shoot, and we laughed a lot and it was a great and fun experience. 
#3 Hvad er din bedste oplevelse som model? 
Taget i betragtning af at jeg ikke har været model i særlig lang tid, synes jeg helt klart det har været EMBRACE kampagnen. Jeg fik mødt en masse nye og søde modeller samtidigt med et rigtig godt team af kreative og dygtige mennesker. Det var et super spændende og anderledes shoot, som jeg synes var så fedt.
#3 What is your best experience as a model so far? 
Regardless of my short period as model, the best experience must have been the EMBRACE campaign. Within the shoot I met a lot of new and sweet models and at the same time a got a creative and experienced team with me. It was a very exciting and different kind of shoot, which i really liked. 
#4 Hvad er din livret?
Jeg elsker generelt mad, og jeg er især fortiden vild med indisk mad – specielt retten chicken madras.
#4 What is your favorite food? 
I generally love food very much, but at the moment my current obsession is indian food – especially the dish Chicken Madras. 
#5 Hvilken kunstner lytter du mest til for tiden? 
Jeg elsker det meste musik, men jeg har altid haft en svaghed for jazz og soul, hvilket jeg har fra min morfar. Men lige pt. lytter jeg meget til Stevie Wonder, Bill Withers, Marvin Gaye, Curtis Mayfield og Chet Baker.
Men samtidigt synes jeg også Hiphop er nice, hvor mine yndlingskunstnere er 2 Pac, Kendrick Lamar, Miguel og Snoop Dogg.
#5 Which music do you currently listen to the most? 
I listen to many different kinds of music, but i especially love jazz and soul, which I have learned from my granddad. But at the moment I listen a lot to artists like Stevie Wonder, Bill Withers, Marvin Gaye, Curtis Mayfield and Chet Baker. Otherwise I like different kinds of hiphop containing artists like 2 Pac, Kendrick Lamar, Miguel and Snoop Dogg. 
#6 Hvilken modetrend fænger dig mest for tiden? 
Jeg følger ikke som sådan en modetrend. Jeg synes det er svært at definere min tøjstil, men jeg kan både lide et par jeans og en fed tee, men jeg elsker også at gå i genbrugsbutikker og finde flere unikke items.
#6 What is your current fashion obsession? 
I do not follow a specific fashion trends. I think it is hard to define my style but I really like to wear a pair of jeans and a cool tee to go with it, but also to thrift shopping for unique items. 
#7 Hvis du ikke var model, hvad ville du så beskæftige dig med i stedet? 
Lige nu går jeg på efterskole, så jeg har ikke arbejdet helt så meget som model endnu. Men jeg tror bare jeg ville fokusere endnu mere på min skolegang, da jeg også starter på gymnasiet efter sommeren.
#7 If you weren’t a model, what would you occupy yourself with instead? 
A the moment I go to boarding school, and I haven’t worked that much in my modeling career. I think I just wanted to focus even more on my school work especially because I am attenting the gymnasium in the fall. 
#8 Hvad er din *guilty pleasure” for tiden?
Det er helt sikkert is. Især nu når vejret er så godt, er det ret tit jeg lige beslutter mig for at gå forbi kiosken for at købe en.
#8 A current guilty pleasure? 
Ice cream of course – especially now when the weather is this good, I have a tendency of going to the store to buy one. 
#9 Hvad er din drømme destination som model, og på ferie? 
Uhh.. den er svær – der er så mange steder jeg gerne vil hen i verden – men jeg ville nok vælge Australien. Jeg har aldrig været der, men jeg har haft en drøm at surfe og ligge på stranden der i længere tid. Jeg har wave-surfet en del i Biarritz, Frankrig, hvor min far kommer fra. Derudover er vejret og naturen helt enestående i Australien, og det ville også være ekstra sejt at kunne skyde nogle editorials og shoots dernede.
#9 What is your dream destination as a model and in general? 
Uhh.. thats a tough one – there is so many places I would like to go all over the world, but above all I would choose Australia. I have never been there, and I have had a dream about surfing and having a good time on the beaches there for a while now. I have wave-surfed a lot in Biarritz, France, where my dad grew up. Besides the surfing, the weather in Australia is great and the nature is outstanding. Therefore it also would be a nice place to shoot editorials as a model. 
 #10 Til sidst men ikke mindst, er der noget specielt omkring dig selv, andre ville finde lidt ekstra sjovt eller anderledes?
Det må nok være min tøjstil. Jeg er meget inspireret af “vintage” stilen, og jeg kan godt lide at skille mig ekstra ud. Derudover har jeg mange skøre strømper med forskellige farver, mønstre og former – jeg tror overhovedet ikke jeg ejer et par helt ordinære strømper (haha)
#10 And finally, is there something others might find a little funny or strange about you? 
I think it will be my sense of fashion. I am very inspired by the vintage style, and I like to stand out from the crowd. A part from that I have many crazy kinds of socks with different colors, patterns and figures – I really don’t think I have a ordinary pair of socks in my closet (haha)
//
 Find here on Instagram @Claramilaa and on the website here

You may also like