Home FASHION WEEKEND MOOD // BAUM & PFERDGARTEN AW17 CAMPAIGN

WEEKEND MOOD // BAUM & PFERDGARTEN AW17 CAMPAIGN

written by lemanagement July 8, 2017

Det er weekend, og det er tid til at blive inspireret af efterårets kampagner og kommende musthaves. I denne sammenhæng har vi valgt at vise AW17 campaign fra Baum und Pferdgarten, hvor vores modeller Sophie Rask & Line Kjærgaard medvirker.

Denne kampagne er simpelthen indbegrebet af coolness. Blandingen af både rå, sporty og feminine detaljer giver et gennemført og utrolig cool look.

Kollektionen indeholder mange trendelementer, hvor både faux fur, lak og stærke farver. Dette er med til at give alle looks kant. Det er derfor tydeligt at kollektionen bærer præg af tidens mest populære trends, men Baum und Pferdgarten har formået at nyfortolke dette, og samtidigt sætte eget præg for at gøre deres design DNA tydeligt.

We are in the middle of the weekend and it is therefore time to get inspired by the autumns campaigns and musthaves. In addition to this wanted to show this gorgeous Baum und Pferdgarden campaign featuring our models Sophie Rask and Line Kjærgaard. 

This campaign includes mange trendelements, which for examples is faux fur, patens and a lot of bright colors. These trends are strengthening all the looks for the season, and gives it a lot of edge. In spite of these trends, Baum und Pferdgarten is loyal to their design DNA, and our opinion is, that they have designed a killer collection this fall. 

baum und pferdgarten campaign le management editorial

You may also like

Leave a Comment