Home FASHION GUIDE // YOUR SUMMER TRAVEL KIT

GUIDE // YOUR SUMMER TRAVEL KIT

written by lemanagement July 6, 2017

Sommeren er over os, og du har helt sikkert allerede planlagt diverse ferier hen over sommeren. Derfor har vi valgt at give en hjælpende hånd når det er tid til at der skal pakkes, og har lavet et lille travel kit til rejsen. Vi har derfor valgt at guide netop dig til kuffertens mest essentielle items, som er brugbare især i denne rejse høj sæson. Disse items er et godt mix af praktiske, brugbare og moderigtigt materiale til din sommerferie.

When you are planning to travel this summer, it is important to have some essentials to help you pack. Therefore we have chosen to give you guys a helping hand, when it is time to leave for a nicer weather. These essentials is a good mix of practical, useful and fashionable items for your sommer vacation.  

#1 RUDOLPH CARE SUNSCREEN SPF 30

travel kit sunscreen lemanagement-editorial

Det første item som er essentielt når du skal ud og rejse, er en god solcreme. Derfor har vi selvfølgelig valgt denne solcreme fra Ruldolph Care. Den er både plejende, men beskytter også helt sarte hudtyper mod UVA- og UVB stråler. Herudover er den fri fra parabener og fyldt med antioxidant. Både perfekt til det milde vejr herhjemme, men også til fuld sol i syden.

The first essential for traveling this summer, is a great sunscreen. And of course we chose a sunscreen from Rudolph Care. This sunscreen is both nourishing and is protecting all types of skin from UVA- and UVB rays. In addition to this it is free from parabens and full of antioxidants. This sunscreen is perfect for any kind of weather. 

#2 SARD SHAMPOO/BALSAM TRAVEL KIT

travel kit shampoo/balsam lemanagement-editorial

Endnu en vigtig ting når man rejser, er hårprodukter i en fornuftig størrelse. Størrelsen på disse essentielle items er afgørende, når man kun må have et vis antal kilo med, og skal have plads til alt det lækre sommertøj samtidigt. Dette travel-kit fra SARD er samtidigt mildt for hud og hår og også sulfat frit. Det kan derfor både bruges til børn og voksne.

Another important item for traveling is hairproducts in a reasonable size. The size of the products has a influence, because there is always a weight limit when traveling. And when you have to have as much cool summer clothing with you as possible, it is nice to save some kilos on hairproducts. This travel kit from SARD is also good for your skin and hair, and are also sulphate free. It is therefore useful for both children and grown ups. 

3# ORGANI CUP

Hvis det skal være let og praktisk på farten er OrganiCup en fin lille rejseven, som kan spare dig for meget besvær. Og så er du oven i købet god ved miljøet samtidig.

If it needs to på easy and practical, the OrganiCup is a good travel friend. This product can save you a lot of difficulty and just as a bonus it is eco-friendly too.

4# WOOFit HEADPHONES 

travel kit headphones lemanagement-editorial

En yderst vigtig ting når man rejser er et par gode høretelefoner. Disse fra WOOFit har en af de mest essentielle features, som er noise cancellation. Denne funktion betyder at man stort set kan lukke alt støj ude. Dette er både rart i fly men også ved en fyldt pool, hvis musikken ikke lige passer en. Herudover fås de kun til en pris af 999 kroner.

A very important item when you travel, is a good pair of headphones. These WOOFit headphones has one of the most important features, noise cancelation. This feature means that you can keep out noise. This is especially nice on airplanes

5# YVES ROCHER CLEANSING VIPES

travel kit yves rocher lemanagement-editorial

Når man er på ferie, er det ikke altid man lige kan overskue at medbringe hele rensesættet til huden. Derfor er disse renseservietter fra Yves Rocher utrolig rare at have med. Det tager få minutter, og er nemme at bruge.

When you’re enjoying your vacation it is not always manageable to have all your skincare products with you. Therefore the cleansing vipes from Yves Rocher is nice to have with you. They are easy to use, and it only takes a few minutes before your skin is clean. 

 

You may also like

Leave a Comment