Home MODELS MONDAY MUSE // DITTE-MARIE D’ACQERIA

MONDAY MUSE // DITTE-MARIE D’ACQERIA

written by Andreas Furbo June 19, 2017
Name: Ditte-Marie d’Acqueria
Age: 17
Height: 181
City: Næstved
Instagram: @dittedacqueria
d'Acqueria

Hvor og hvordan blev du opdaget? 
Jeg blev scouted sidste sommer i København til Distortion. Der kom en scout hen til mig og prikkede mig på ryggen. Jeg troede først, at det var en joke, men da hun tog sit kort frem og sagde at hun var scout fra Le Management, blev jeg overlykkelig og overvældet.
How and where were you discovered?
I was scouted last summer at Distortion in Copenhagen when a scout came up to me. At first I thought it was a joke, but when she took out her card and told me she was from Le Management I was so happy and overwhelmed. 
Hvordan var dit første job som model? 
Mit første job som model var en test med en udenlandsk fotograf inde i København. Jeg kan huske, at jeg var vildt nervøs, og at hele dagen før jobbet havde jeg øvet mig på forskellige poses og udtryks. Heldigvis var han vildt sød og hjalp mig igennem det hele.
Do you remember your first job as a model, how was it?
My first job was a test-shooting with an international photographer in Copenhagen. I remember being very nervous – and I had been practicing all day before the job on different poses and expressions. Luckily he was really nice and helpful. 
Hvad er din bedste oplevelse som model indtil videre? 
Jeg har ikke en favorit oplevelse, men synes at hele rejsen ind til videre har været så spændende og fantastisk – og med et bureau, som støtter sine modeller 100 procent.
What’s your best experience as a model so far?
I don’t have a favorite experience, since the entire journey has been so exciting and amazing so far – being in an agency that really supports the models 100 percent.
d'Acqueria
Hvad er din livret? 
Hmmm, jeg er jo en madelsker, men hvis jeg skal vælge er min livret nok en god bøf eller steak med bernaise, ovnkartofler og en lækker salat. Så går man ikke helt galt i byen 😉
Your favorite thing to eat?
Well, I am a true food-lover, but if I have to pick a favorite thing it will probably be a nice steak with bearnaise, potatoes and a delicious salat. That’s always a good idea.
Din ynglings kunstner for tiden? 
Kendrick Lamar og Rihanna!
What is your favorite thing to listen to at the moment?
Kendrick Lamar and Rihanna!
Hvilken mode trend er du besat af for tiden? 
Helt klart rock tees!!
Current fashion obsession?
Definitely rock tees!!
Hvis du ikke var model, hvad ville du så beskæftige dig med? 
Hvis jeg ikke var model, ville jeg beskæftige mig med musik, da det også fylder en stor del af mit liv.
If you weren’t a model, what would you do?
If I weren’t a model, I’d be doing music, since it’s a big part of my life. 
Hvad er din ‘guilty plessure’ for tiden? 
Jeg har for tiden spist koldskål hver aften efter aftensmaden med jordbær og kammerjunker -det er nok lidt fedende, men det smager SÅ GODT!
A current guilty plessure?
I’ve been eating buttermilk dessert with strawberries and squires after dinner every night for the last couple of weeks. It’s not exactly slimming, but it tastes SO GOOD!
d'Acqueria
Din drømme destination som model og på ferie? 
Min drømme destination som model er nok et fashionshow i enten Paris, London eller Milano. Jeg kunne også godt tænke mig at lave fashionserier for fede mærker.
What’s your dream destination?
My dream destination as a model is probably Paris, London or Milan. I’d also love to do editorials for great brands.
Er der der noget, andre mennesker måske synes er lidt fjollet ved dig selv, som du egentlig godt kan lide? 
Jeg er en meget imødekommende og åben person med god humor og højt humør, men nogle mennesker ville nok godt kunne finde denne åbenhed lidt for mærkelig, især hvis de ikke kender mig – Men det kommer jeg aldrig til at ændre, for det kan jeg rigtig godt lide ved mig selv. Man har kun det sjov, man selv laver <3
And finally, is there anything that some people may find strange or uncool about you, that you still love?
I’m a very warm and open person, but some people may find my openness a bit weird if they don’t know me. I’ll never change that thing about me though, since I really like that about myself <3
d'Acqueria

You may also like

Leave a Comment