Home MODELS CURVE MODEL ELIZABETH // MIT NORTHSIDE FESTIVAL 2017

CURVE MODEL ELIZABETH // MIT NORTHSIDE FESTIVAL 2017

written by Elizabeth Ndene June 13, 2017

Hej allesammen.

Jeg er normalt ikke festivalstypen, men lige Northside er perfekt da det er dejligt tæt på, hvor jeg bor. Fordelen ved netop denne festival er, at jeg kan sove hjemme i min egen seng og kan tage et dejligt varmt bad!

Mit Northside startede ret sent, men jeg nåede lige til Frank Ocean. VIGTIGT! Hr. Ocean var tre kvarter forsinket, men den mand er jo fantastisk, så jeg synes det var ventetiden værd. Jeg var så heldig at stå ret lang fremme og nyde koncerten, dog fuldstændig mudret ind! Pladsen var en stor mudderpøl efter skybruddet og folk skøjtede rundt i mudderet. Men stemningen var god og han spillede alle de sange jeg gerne ville høre.

northside festival 2017

Lørdag var vejrguderene heldigvis lidt med os og solen kiggede frem. Mine gummistøvler har jeg nok ikke brugt i to år, hvilket resulteret i at jeg ikke havde den fjerneste ide om, hvor de var. Så jeg måtte en tur i Bilka efter et par nye, hvilket skulle vise sig at være en rigtig fornuftig ide, da pladsen stadig var en stor mudderpøl.

Selvom solen skinnede og der var omkring de 18-19 grader, var det stadig ret koldt når skyerne var fremme. Så jeg blev enig med mig selv om at tage jeans, cowboyjakke og mine nye gule pilot solbriller fra HM på! Jeg har længe synes, at den gule brille var ret nice og med matchende gule negle og en rosa bluse, var sommerensfarverne dækket ind.

northside festival 2017

Northside havde i år nogle rigtig fine tiltag og aktiviteter. Kirkens korshær havde blandt andet lavet en kreativ re-design workshop, hvor man kunne komme og udsmykke genbrugsbriller og derved skabe en unik brille. Jeg synes det var et vildt fedt projekt og en god måde at komme ind, få lidt ro og gå i det kreative hjørne. Så det skulle selvfølgelig afprøves!
Jeg fik også øje på en bod, hvor man kunne få malet glimmer ansigtet… Og det krævede ikke meget overtagelse før jeg sad i stolen og fik smurt glimmer på øjne og kindben. Flot var det nok ikke, men festeligt var det i hvertfald! Haha.

northside festival 2017

Efter at have været rundt og lytte til noget forskelligt musik, tog vi hjem fra pladsen for at lade op til Suspekt.
Suspekt er altid en sikker vinder!! Så med energidepoterne fyldt op og mange drinks senere drog vi tilbage til pladsen. Her mødtes vi med en flok venner og så gik festen ellers igang!!! Mit Northside sluttede lidt Suspekt koncerten lørdag nat. Søndag morgen vågnede jeg op med ondt i halsen og en forkølelse. Jeg overvejede længe om jeg alligevel skulle tage mig sammen og tage ned og høre lidt musik, men så begyndte det at regne… Men med altan døren på klem kunne jeg høre alt musikken fra min lejlighed så jeg følte alligevel ikke, at jeg gik glip af det helt store.

You may also like

Leave a Comment