Home MODELS MONDAY MUSE // FILIPPA SUSTER

MONDAY MUSE // FILIPPA SUSTER

written by Andreas Furbo June 12, 2017

Name: Filippa Chrois Suster

Age: 15

Height: 176 cm

City: Frederiksberg

Instagram: @filippacs

Hvor og hvordan blev du opdaget?

Jeg blev scoutet på en sidevej lige hvor jeg bor, det var en lørdag aften hvor jeg havde været nede for at købe is med min mor.

How and where were you discovered?

I was first scouted close to where I live a Saturday night after shopping for ice-cream with my mom.

Hvordan var dit første job som model?

Mit første job som model var da jeg var omkring 4 år, det var for et børnetøjsmærke der hed Millibe, jeg lavede opgaver til kataloger for dem til jeg fyldte 10 år. Jeg var lidt nervøs i starten, da det var meget anderledes end noget andet jeg havde prøvet, men efterhånden som tiden gik, blev jeg mere tryg, da jeg langsomt lærte hvordan jeg bedst agerer foran et kamera.

Do you remember your first job as a model, how was it?

My first job was when I was 4 years old for a kids brand called Millibe. I did jobs for them until I turned 10. I was kind of nervous in the beginning, since it was all very new, but I felt more comfortable in time as I learned how to act in front of a camera.

Hvad er din bedste oplevelse som model indtil videre?

Da jeg ikke har haft så mange oplevelser som voksenmodel endnu kan jeg ikke rigtig sige hvilken der er min bedste.

What’s your best experience as a model so far?

Apart from being a model as a kid, modelling is still very new to me, so I can’t really tell yet.

Hvad er din livret?

Der fortrækker jeg street food, da der er så meget forskelligt lækker mad at vælge imellem.

Your favorite thing to eat?

I prefer street food, since there are so many delicious options.

Din ynglings kunstner for tiden?

Jeg har ikke en ynglings kunstner som sådan, da jeg hører en masse forskellige, men den genre jeg lytter mest til er nok jazz eller sange med et godt lounge beat. Min all time favorite sang må dog være “Retiens mon detiens” med kunstneren Clea Vincent.

Your favorite artist?

I don’t have a favorite artist, since I listen to so many. But my favorite genre is jazz or just songs with a nice lounge beat. My all time favorite song is ‘Retiens mon detains’ by Clea Vincent.

Hvilken mode trend er du besat af for tiden?

Lige for tiden er jeg helt vild med mønstre, friske farver og at bryde nogle comfort zones. Jeg er også selv så småt begyndt på at bryde nogle af mine comfort zones. For eksempel har jeg købt et par blomstret bukser med vidde som jeg kombinerer med en basic t-shirt eller et par hvide overalls og en pæn skjorte indenunder.

Your current fashion obsession?

I love patterns, fresh colors and breaking comfort zones right now. I recently bought a pair of floral pants that I combine with a basic tee or a pair of white overalls with a nice shirt beneath. 

Hvis du ikke var model, hvad ville du så beskæftige dig med?

Udover at være model, så danser jeg også en hel del og det tror jeg, at jeg ville blive med. Dans giver mig en glæde i livet, som intet andet kan.

If you weren’t a model, what would you do?

Besides being a model, I dance a lot – and I would keep doing that. Dancing makes me happy like nothing else can.

Hvad er din ‘guilty plessure’ for tiden?

Min guilty plessure er nok når jeg er sammen med mine veninder og vi laver fjollede musical.ly’s. Det er en app hvor man laver sådan nogle mini musikvideoer. Det giver os altid et godt grin.

A current guilty pleasure?

My guilty pleasure right now is hanging out with friends and making silly musical.ly’s. It’s an app that makes these little musicvideos that always make us laugh.

Din drømme destination som model og på ferie?

Min drømme destination på ferie, men også som model er det nok Japan, da det har en anderledes kultur end i Danmark som jeg godt kunne tænke mig at opleve. Japans natur er også helt vidunderlig og ville være en vildt fed location til billeder.

What’s your dream destination as a model and for a holiday?

My dream destination for both is probably Japan, since it has such an interesting culture that really differs from Denmark – I’d love to experience that! The nature of Japan is also stunning and would be an awesome location for a photoshoot.

Er der noget, andre mennesker måske synes er lidt fjollet ved dig selv, som du egentlig godt kan lide?

Jeg ved ikke om det er fjollet, men der er mange der er overraskesket og forundrende over det gode humør, den store energi og en del overskud jeg altid har med mig i min daglig dag, om kl så er 8:00 om morgen på en mandag så er mit humør stadig i top. Jeg vil sige er det er nok noget af det jeg værdsætter mest ved mig selv.

And finally, is there anything that some people may find strange or uncool about you, that you still love? 

I dont’t know that it’s strange, but people are always surprised that I’m always happy and energetic every day whether it’s 8AM Monday morning or any other time of the week. I think that’s a something I really appreciate about myself. 

You may also like

Leave a Comment