Home FASHION FOCUS ON // PRADA SS18 CRUISE SHOW

FOCUS ON // PRADA SS18 CRUISE SHOW

written by Maja Fløjstrup May 10, 2017

// PRADA CRUISE SS18 //

I mandags præsenterede det italienske modehus PRADA deres Spring / Summer Cruise kollektion i Milano. Den internationale presse var mødt talstærkt op og alle var spændte på at se hvilke trends og styles, der forventes at blive set i modehusets butikker til næste forår.
Kollektionen var fyldt med sarte pastelfarver og lette gennemsigtige materialer.
Det primære fokus lå i kombinationen af det mere sporty udtryk og de feminine deltajer. Disse feminine detaljer kom både til udtryk igennem et øget fokus på markeret talje, men også på brugen af fjer og palietter.
De mere sporty elementer var især tydelige igennem valget af sneakers og knæstrømper til størstedelen af showet.
Jeg har herudfra valgt tre favorit looks, som jeg især var begejstret over.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

 
Last monday the italian fashion house PRADA showed their Spring / Summer Cruise Collection for 2018. The international press was there, and everybody were exited to see what main trends and styles to wear for next years spring season. 
The collection was filled with delicate pastel shades and airy see-through materials. The primary focus for the collection was the combination of sporty styles with feminine details. The feminine details was powered by the clear focus on the waist, but not to mention the use of feathers and sequins. 
The more sporty elements were indicated by the use of sneakers and over-the-knee socks which was used all through the show. 
I have chosen to draw attention to three looks, that really caught my eye. 

You may also like

Leave a Comment