Home FASHION TOP 5 BEAUTY PRODUCTS // ANNA LEVSEN

TOP 5 BEAUTY PRODUCTS // ANNA LEVSEN

written by lemanagement May 9, 2017

Mit navn er Anna og efter godt 4 år i branchen som model, kan jeg snart sige at jeg har taget kampen op med de fleste Beauty-produkter på markedet. Der skal ikke være nogen tvivl om, at man aldrig vil kunne gøre op for en dårlig livsstil med forskønnende produkter, men at inkorporere dem i en ellers sund og aktiv livsstil, kan absolut gøre underværker.

Jeg arbejder selv med en forholdsvis sart hud, og har derfor valgt at gå uden om de helt ”skrappe” ingredienser. For mig handler det hele om et godt underlag. Dvs. en god mild ansigtsrens morgen og aften, lige nu bruger jeg Dermas økologiske rensegel, som bare får jobbet gjort, uden at give den der stramme og overrensede følelse efterfølgende. Hvis jeg har haft make-up på i løbet af dagen, bruger jeg først Garniers Micellar Cleansing Water, som bare fjerner alt der måtte være, selv efter en 8-timers skydning på job, og det ekstra hudlag der følger i form af make-up. (Den er i øvrigt er en super god dupe for enhver make-up artists darling, nemlig Micellar water fra Bioderma)

Et par gange i ugen bruger jeg gerne en ansigtsmaske, enten en rensende lermaske eller en fugtmaske. Jeg vender stort set altid tilbage til Origins, ligegyldigt hvor jeg forvilder mig hen i beauty-junglen. De er simpelhent bare sikre vindere HVER gang!

Efter maske skal huden have en ordentlig omgang fugt og pleje. Om dagen er det derfor vigtigt for mig at have et produkt der beskytter hele dagen, og ikke midtvejs giver mig en fornemmelse af enten at være blevet fedtet eller tør på nogen måde. Lige nu bruger jeg en ansigtsolie fra Badeanstalten med E-vitamin og kamille, som fungerer super godt, både på de dage jeg ikke bruger make-up, men også under make-uppen. Hvis jeg om aftenen føler at min hud virker lidt træt at se på, tager jeg en god klat økologisk, koldpresset kokosolie og masserer det godt ind i huden. Det fedter en del, og man skal absolut ikke gå ud i direkte sollys med det i ansigtet, men hvis ikke man er sart med at få lidt på hovedpuden, er det Så lækkert at vågne op

til! Desuden finder du mig aldrig uden en Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden, i enten tasken eller lommen. Den er en lifesaver HVER gang! 😀

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

My name is Anna, and after about four years as a model I think that I can say that I’ve been taking up the fight against most of the beauty product out there.
There is no doubt that you could never make up for a bad lifestile with beauty enhance products but by incorporating them with a healthy lifestyle it can make a huge difference. 
I have a kind of sensitive skin so therefore I try to stay a way from products that are more harsh.
For me its all about a good foundation. Mening a good and gentle facial cleanse in the morning and night. At the moment I am using Dermas organic cleanse gel, that gets the job done without leaving that tight feeling afterwords.
If I have had makeup on during the day I use Garniers Micellar Cleansing Water that just cleans everything, even makeup from a 8 hour shooting at work and that ekstra layer skin of makeup. (It’s also a good alternative to every makeup artist favorite Micellar water from Bioderma)
A couple of times a week I like to use a facial mask, a clenching clay mask or a fruit mask. I almost always use Origins no matter what. Its just a winner EVERVYTIME! 
After a facial mask the skin needs a lot of moist and care. During the day it is important for me to have a product that protects all day and not give the skin a feeling of greasiness or being dry in the middle of the day in any way. At the moment im using an facial oil from Badeanstalten with E-vatamins and camille that works super fantastic both on the days I dont wear makeup and it also works under the makeup.
If I in the evening feel that my skin is a bit tired to look at i use a good squish of organic cold pressed coconut oil and massage it in the skin. Its a bit greasy and dont go out in direct sun light right after but if you are not too sensitive about getting it on your pillow then its so nice to wake up with! 
Beside that you will never find me without Eight Hour Cream from Elizabeth Arden in my purse or in mu pocket. 
Its a life saver! 😀 

You may also like

Leave a Comment