Home FASHION TREND // A MINI SKIRT WITH A TOUCH OF RUFFLES

TREND // A MINI SKIRT WITH A TOUCH OF RUFFLES

written by Maja Fløjstrup May 3, 2017
Flæser har efterhånden været en trend de sidste par sæsoner, og denne er ikke en undtagelse. Hver sæson ser vi nye variationer og måder at bruge denne flæse på, og vi ser lige nu en klar trend i at bruge dem nederst på nederdele.

Denne style fås både i mere faste materialer som denim, men også i mere florlette versioner. De kan styles både med et par rå støvler som på billedet, men også et par cool sneakers hvis man er mere til det sporty look.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26
Ruffles have been a trend musthave these past seasons, and the current one is not an exception. Every season we see new variations and styles with a ruffle on it, and this spring the addition is the skirt.
 
This kind of style can be bought in more chuncky materials like denim, but also in light and airy versions with prints. The item can be styled in many ways, some will prefer a pair of boots and others will prefer a pair of cool sneakers.
Feel free to be inspired!

 

You may also like

Leave a Comment