Home FASHION OUTFIT OF THE DAY // ANDREAS RYE

OUTFIT OF THE DAY // ANDREAS RYE

written by lemanagement April 25, 2017

Mit navn er Andreas Rye-Andersen, jeg er 25 og har været model i fem år.
Til dagligt læser jeg jura på Århus universitet, hvor jeg er færdig til næste sommer.
I min hverdag er jeg ofte tvunget til at gå i halvformel påklædning, men benytter de fleste muligheder til at hoppe i jeans og kondisko.
På billedet er jeg iført en lys forårsfrakke fra J. Lindeberg, mørkeblå ruskindssneaks fra New Balance, en lys trøje fra Ralph Lauren, en lyseblå skjorte fra Savvy Citizen, sorte bukser fra Won Hundred samt mit elskede ur fra Bulbul.
Jeg kan bedst lide at klæde mig i lyse farver på overkroppen, mørke bukser og ender vistnok tit i min hverdag i “modeluniformen” (hvid t-shirt og sorte bukser, da man altid har det på til castings).
Jeg synes heller aldrig man går galt i byen med lyseblå eller bordeaux, men holder mig altid ofte skrigfarver. screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11

My name is Andreas Rye-Andersen I’m 25 years old and I have been a model for five years. I study law on the university in Aarhus and are done next summer. I’m often forced to wear a bit of formal dressing but when ever I have the chance I’m in my jeans and sneaks.
In the picture I’m wearing a light spring coat from J. Lindeberg, navy blue suede sneaks from new balance, a light jersey from Ralph Lauren, light blue shirt from Savvy Citizen, black pants from Won Hundred and my beloved watch from Bulbul. I prefer to dress in light colors and dark pants. On a daily basis is mostly end up ind “the model uniform” (white t-shirt and black jeans.)
And u never go wrong with light blue or Bordeaux, but I often stay a why from more bold colors.

Instagram: @aryeandersen

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment