Home FASHION TREND // NEED DENIM? GO FOR VETEMENTS

TREND // NEED DENIM? GO FOR VETEMENTS

written by Maja Fløjstrup April 20, 2017

Et af de mest hypede brand igen denne sæson, er det fransk-baserede brand Vetements. De har igen formået at gennemføre deres collection med en masse cool og maskuline styles i netop denim. Som noget nyt har de samarbejdet med denimbrandet Levis om en mini kollektion bestående af en række denimstyles.
Som mange ved, er hypen omkring Vetements utrolig stor, og alle indenfor modeverdenen sætter deres items højt på ønskelisten hver sæson. Selvom prislejet svinger til den dyrere ende, har der allerede været udsolgt på en række items fra den nuværende kollektion, og jeg kan sagtens se hvorfor.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

One of the most hyped brands again this season is the french based brand Vetements. They have made some very cool and boyish styles in denim in their own collection, and as a addition to that they have collaborated with denim brand – Levis for a small collection of denim items. As many people know, the brand and hype about Vetements is extreme, and every fashionista wants to own some of their creations. Despite of the high prices, they have already sold out most of their items, and I definitely see why. 

You may also like

Leave a Comment