Home FASHION INSTA CRUSH // PANDORA SYKES

INSTA CRUSH // PANDORA SYKES

written by lemanagement April 18, 2017

Pandora Sykes bor i London og arbejder som freelance journalist. Udover at skrive om kultur, mode, rejser og meget mere, er hun også stylist og brand consultant. Tilmed har hun en super sej og inspirerende instagram-profil, som bærer præg af en stil, som er eksperimenterende, farverig og sporty med et feminint twist 🙂

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26
 Pandora Sykes lives in London and works as a freelance journalist. In addition to writing about culture, fashion, traveling and much more, she is also a stylist and brand consultant. She has a super cool and inspiring instagram profile, which is characterized by a style that is experimental, colorful and sporty with a feminine twist 🙂

You may also like

Leave a Comment