Home FASHION 10 DENIM ITEMS

10 DENIM ITEMS

written by lemanagement April 14, 2017

Denim er en ting, som aldrig går af mode! Men i sær når foråret har meldt sin ankomst, er der ikke noget bedre end at kunne tage denimjakken frem eller hoppe i denimnederdelen. Vi har derfor udvalgt 10 denim items som vi ville elske at eje 🙂

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26
Denim is one of those things that never goes out of fashion! Especially when spring is on, there is nothing better than being able to put on a denim jacket or jump in to a denim skirt. Thats why we have picked 10 items that we would love to wear 🙂

#1 ZARA SHIRT // #2 JOSHUA SANDERS SLIP-ON // #3 MONKI DUNGAREES // #4 CHLOÈ BAG // #5 H&M JEANS // #6 ZARA SKIRT // #7 REBECCA MINKOFF CLUTCH // #8 GANNI JACKET // #9 WON HUNDRED DRESS // #10 GIANVITO ROSSI SANDALS

You may also like

Leave a Comment