Home INSPIRATION 6 ADVICE FOR THE CONCERT

6 ADVICE FOR THE CONCERT

written by Laura Lind April 13, 2017

English version if you keep scrolling…

Skal du til en kommenede koncert snart?
Måske skal du se John Mayer, Ariana Grande, Justin Bieber eller noget helt fjerde.

Her får du mine 6 bedste koncert råd, så du får en fed koncertoplevelse!

Efterhånden har jeg været til en del koncerter, ikke nok med det har, de fleste af dem været første række, og så har jeg endda fået lov til at interviewe en af mine idoler, så lidt af en ekspert er jeg, hvis i vil vide mere så bliv ved med at læse ?

1. Hav respekt
Du behøver altså ikke stå forrest til en koncert for at få en god koncert. Hav respekt istedet for at skubbe dig fremad. Du kommer måske tættere på, men populær bliver du ikke blandt dem rundt om dig, og tro mig folk kan altså også skubbe tilbage, så pas på dig selv og dem omkring dig.

Hold køkulturen og lad hver med at springe over, vi ved alle hvor irriterende det er, at blive sprunget over. På den her måde sikre du dig at du og dem omkring dig har en god oplevelse.

2. STAY HYDRATED!
Hvis du er ligesom mig og elsker at campe ude foran spillestedet, så husk endelig at drik og spis en masse, det er altså IKKE fedt at dehydrere, du får en super nederen oplevelse, og du kan risikere at besvime og dermed gå glip af koncerten – ikke fedt, SÅ husk endelig at spise og drikke noget.

3. Underholdning!
Vi ved allesammen, hvor kedeligt det kan være, at vente i køen, så husk at have en form for underholdning. Selvfølgelig ikke et helt brætspild der fylder enormt meget, men hav et spil kort i lommen eller tasken og spil med dine venner/veninder ?

4. Mød nye mennesker
Hvis du lige har læst råd 3, og tænker du ikke har nogen at følges med til din næste koncert – FRYGT IKKE!

Selvom det måske kan virke grænseoverskridende for nogen, så er koncerter en perfekt måde at møde nye mennesker, og få nye venner på!

5. POWERBANKS!
Vi har nok allesammen prøvet at være til en koncert, hvor din mobil besluttede sig for at løbe tør for strøm, midt under koncerten. Powebanks er LIFESAVERS! Hav en med i tasken samt din almindelige mobil oplader, så behøver du ikke længere bekymre dig om det.

6. Husk at oplev koncerten med øjnene! 
Vi prøver allesammen og få det perfekte billede og den perfekte video af koncerten, men husk at nyd koncerten med dine øjne og ikke gennem din mobiltelefon. Vi har allesammen prøvet at tage en masse billeder og videoer og når koncerten så er slut, går det op for en selv, at man nærmest ikke har kigget op.
Tag nogle billeder en gang imellem og måske film under nogle af dine ynglings sange, men husk at kig op fra din mobil.
Jeg kan næsten forsikre dig om kunstneren du skal ind og se vil 100x hellere have du oplever koncerten med øjnene mens du synger og danser med, end du står stille fordi du prøver at tage et godt billede/en video.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26
Going to an upcoming concert soon?
Maybe John Mayer, Ariana Grande, Justin Bieber or something else. 
Here are my 6 best concert advice for the best possible concert experience! 
I’ve been to a lot of concerts over time and most of them have been in front row and I have even been so lucky to interview one of my idols, so im kinda of an expert, if you want to know more please continue reading. ?
1. Have respect
You don’t have to be in the front of the crowd to have a good concert. Have respect for others instead of pushing forward. 
By pushing forward you might get closer to the stage but you won’t get popular by the people standing next to you, and trust me people can push back, so take care of yourself and others around you. 
Stand in queue and dont skip the queue, we all know how irritating it is. In this way you make sure that you and others sounding you have a good experience. 
2. Stay hydrated! 
If you are like me and loves to camp outside of the venue then remember to drink and eat a lot, its not cool to dehydrate then you will end up with a super bad experience and risk to faint and miss the concert – not cool, so remember to eat and drink something. 3. Entertainment
We all know how boring it is to stan in the queue so remember to have something for entertainment. Of course not a hole board game that requires a lot of space but a card game you can have in your pocket or in your purse so you can play with your friends. ?

4. Meet new people
If you have just read advice number 3 and now are thinking that you dont have anyone to go with to your next concert – DONT FEAR! 

Even though it might be a bit wired for some a concert is the perfekt place to meet new people and get some new friends! 5. POWERBANKS!
We all tried to be at a concert where your phone dictated to run out of power in the middle of the concert. 

Powerbanks is a LIFESAVER!  Have one with you in your purse with your regular phone charter then you dint have to worry about running out of power. 
6. Remember to experience the concert with your eyes!
We all tries to get the perfect picture and the perfect video of the concert but remember to enjoy the concert with your eyes and not through your phone. We are taking pictures and lots of videos and then realizing that you haven’t looked up through the entire concert. 

Take some pictures once in a while and maybe a video of your favorit song but remember to look up. I can almost assure you that the artist reader would like you to see the concert through your eyes while singing and dancing then you standing still trying to take the perfect picture. 

You may also like

Leave a Comment