Home BEAUTY ELLE STYLE AWARDS 2017

ELLE STYLE AWARDS 2017

written by lemanagement April 4, 2017

Nedtællingen til ELLE Style Awards 2017 er begyndt, og allerede nu er sløret løftet for de nominerede til de 16 priser, som bliver uddelt til årets award-show den 23. maj. En af de 16 priser er ‘ÅRETS MODEL’, og på Le Management er vi stolte af at vores to top-modeller Mathilde Brandi og Laura Julie er blandt de nominerede.

Nedenfor kan du læse, hvad ELLE skriver om de to piger.

Vi krydser fingre for, at en af pigerne løber med sejren!
Held og lykke til Mathilde og Laura <3screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11The countdown for ELLE Style Awards 2017 has begun, and the nominees for the 16 categories have been announced. One of these 16 prices is ‘MODEL OF THE YEAR’ and at Le Management we’re so proud, that our two top models Mathilde Brandi and Laura Julie are among the nominees.

Below you can read what ELLE writes about the two girls.

Fingers are crossed for the girls on May 23rd!
Good luck to Mathilde and Laura <3

screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11MATHILDE BRANDI


“Længe før Céline og andre internationale modehuse fik øjnene op for den petit skønhed med de markante bryn og skønhedspletten, så vi en stjerne i Mathilde og gav hende flere forsider for dansk ELLE, senest i december 2016. 2016 blev også året, hvor hun lagde ansigt til prestigefulde kampagner som bl.a. Giorgio Armani Beauty, H&M Beauty og Victoria Beckham Eyewear, ligesom hun bl.a. har været i fransk, amerikansk og australsk Vogue”

Klik HER for Mathilde Brandis Le Management-profil for flere billeder.
screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11“Long before Céline and other international fashion houses became aware of the petit beauty with striking eyebrows and beauty spot, we saw a star in Mathilde and gave her several front pages of Danish ELLE, by December 2016. 2016 was also the year where her face was on prestigious campaigns including Giorgio Armani Beauty, H & M Beauty and Victoria Beckham Eyewear, just like she has have been in French, American and Australian Vogue”

Click HERE for Mathilde Brandi’s Le Management-profile for more pictures.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11

LAURA JULIE


“Laura Julie er lidt af en dansk ELLE-darling – inden for et år har den charmerende model med mellemrummet prydet vores forside hele tre gange! Men det er ikke kun os, Laura Julie har prydet; spørg bare tysk ELLE og portugisisk Vogue, eller tjek modeserier for bl.a. amerikansk Harper’s Bazaar, engelsk Vogue og fransk ELLE, ligesom hun har lagt ansigt til cremen inden for kommercielle succeser, bl.a. Gap, H&M, Mango, Vero Moda & Zara”

Klik HER for Laura Julies Le Management-profil for flere billeder.screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11“Laura Julie is kind of a Danish ELLE-darling – within a year, the charming model with the space graced our frontpage three times! But it is not just us, Laura Julie has graced; just ask German ELLE and Portuguese Vogue, or check out fashion series fx American Harper’s Bazaar, Vogue English and French ELLE, like she has laid face to the cream in commercial successes, including Gap, H & M, Mango, Vero Moda & Zara”

Click HERE for Laura Julie’s Le Management-profile for more pictures.

 

You may also like

Leave a Comment