Home FASHION A CELEBRATION OF // CECILIE BAHNSEN LVMH FINALIST

A CELEBRATION OF // CECILIE BAHNSEN LVMH FINALIST

written by Maja Fløjstrup March 29, 2017

// CECILIE BAHSEN AW17 // CECILIE BAHNSEN SS17 //

Den danske designer Cecilie Bahnsen er netop blevet valgt som en af de sidste otte finalister for dette års LVMH – The young designer prize. Denne pris er en af de mest prestigefyldte for unge designere idag, og vinderen vil stå med et honorar på 300.000€ og en personligt tilpasset teknisk og finansiel støtte fra LVMH group i et helt år. Og for at toppe stoltheden bliver konkurrencen dømt af en stjernespækket jury med top designere som Karl Lagerfeld, Marc Jacobs og Nicolas Ghesquiere.
Designer Cecilie Bahnsen har en stærk sans for detaljen, og forstår at drage inspiration fra mere traditionelt tøj og herved opgradere stilen til mere eksperimenterende og æstetiske designs.

Cecilie er kendt for sine flotte broderinger og lag-på-lag items i sine kollektioner, som herigennem skaber smuk volumen og elegance. Jeg har valgt et par items fra SS17 og AW17 kollektionerne, for at vise hvor smukke items hun skaber.

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26
screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11

The danish designer Cecilie Bahnsen has been chosen as one of the eight finalists for this year’s LVMH – The young designer prize. This prize is one of the most prestigious today, and the winner will take home a grant of 300.000€ and a personalized technical and financial support from the LVMH group for a whole year. And not to forget, the jury is filled with design legends like Karl Lagerfeld, Marc Jacobs and Nicolas Ghesquiere.


Designer Cecilie Bahnsen has a strong sense for details, and by drawing inspiration from more traditional clothing, she upgrades this into experimenting and aesthetic design pieces.

Cecilie is wellknown for her beautiful embroidery and layering in her collections, which create a strong volume and grace into her designs. I have chosen a few items from the SS17 and AW17 collections to show how beautiful her designs are.
 

You may also like

Leave a Comment