Home BEAUTY KONKURRENCE // SACHA JUAN PLEJE-KIT

KONKURRENCE // SACHA JUAN PLEJE-KIT

written by lemanagement March 24, 2017

Jeg har tidligere skrevet om, hvordan jeg sørger for at holde mit hår sundt. Det er vigtigt for mig, både grundet mit arbejde som model, men også fordi at jeg ønsker at passe på mit lange hår. Jeg stiftede for nyligt bekendtskab med nogle af Sascha Juan’s lækre produkter, et svensk brand, som jeg i forvejen kender og er ret vild med. Jeg kan specielt godt lide den fine minimalistiske emballage – og så er det bare nogle rigtig skønne produkter, som virkelig plejer håret i dybden. Forleden prøvede jeg deres Thickening Shampoo og Conditioner, de giver en god fylde uden at tynge håret, og begge produkter virker desuden også både nærende og blødgørende. Håret får massere af volumen så det bliver nemmere at sætte, samtidig med at det får den skønneste duft. 

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11Jeg er derfor glad for at kunne annoncere, at jeg kan udlove et lækkert pleje-kit til en af jer læsere, som ud over shampooen og conditioneren også indeholder en Hair Perfume samt deres Flower-Ginger Shower gel og Bodylotion til en samlet værdi af 890kr. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at følge Le Management Editorial (@lemanagement_editorial) og mig selv (@frejajeppesen) på Instagram, derudover skal du tagge en ven eller veninde på Le Management Editorial’s billede af produkterne, som også er lagt op på Instagram.

Kærligst, Freja

You may also like

Leave a Comment