Home FASHION MY EVERYDAY MAKEUP ROUTINE // 7 STEPS

MY EVERYDAY MAKEUP ROUTINE // 7 STEPS

written by Laura Lind March 16, 2017
English version if you keep scrolling…
 Hej allesammen!
Laura her! I dag vil jeg vise jer min hverdagsmakeup rutine. Håber I kan lide den?
Jeg starter altid dagen med en fugtighedscreme. Jeg bruger A-Derma creme, som jeg ELSKER, fordi jeg har virkelig tør hud (specielt nu, hvor det er koldt), og den fugter min hud SÅ GODT! Hvis du døjer med tør hud ligesom mig, kan jeg kun anbefale den – det er en LIFESAVER for mig!

Herefter bruger jeg en lip balm til at fugte mine læber, fordi mine læber også er ekstremt tørre for tidenDenne lip balm fra Metholatum har en salve konsistens. Jeg ELSKER at den fugter ekstra meget, så den er helt perfekt nu hvor vejret er koldt.
Herefter er det tid til concealer! Jeg bruger MAC pro longwear i farven NC20! Jeg købte faktisk denne concealer sidste sommer. Assistenten i butikken gav mig den forkerte farve, så den var ALT for lys til mig. Jeg brugte den ikke i rigtig lang tid, men den passer mig perfekt nu, fordi jeg er så bleg (jeg vil have tan igen!!). Jeg bruger den kun når jeg føler det er nødvendigt, hvilket kan være under mine øjne, fordi jeg har mørke cirkler her eller hvis jeg skal dække små ufuldkommenheder. Min hud har ikke rigtig brug for så meget dækning, hvilket også er grunden til at jeg bruger concealer og ikke foundation ? + en concealer føles lettere på huden og jeg HADER at føle jeg bærer en maske. Jeg kan bedst lide det så naturligt som muligt.
 Videre til mine øjenbryn! Jeg har ret så tykke øjenbryn, så jeg fylder dem ikke ud fordi det ville blive for voldsomt. Jeg dækker kun, hvis jeg føler der er et bart område, men så er det kun med en tynd streg. Jeg bruger Anastasia brow wiz i ‘grantie’. Derefter bruger jeg L’Oréal brow artist plumper, som er en klar brow gel. Jeg kan lide dette produkt fordi børsten er rigtig lille, så du ikke får det ud over det hele, og så er den overkommelig ?
Så er det tid til contour! Jeg bruger NYX Highlight og contour pro palette. Jeg bruger de to nuancer i midten.
 Jeg mizer dem sammen, fordi jeg igen ikke kan lide en overdramatiseret make-up, så jeg forsøger at holde det så naturligt som muligt. Jeg mixer de her to nuancer fordi den anden nuance i paletten er en smule for mørk til hverdag efter min mening, så jeg bruger den tredje nuance til at udligne, så det ikke er for mørkt?
 Næsten færdig, men looket er ikke fuldendt før der kommer øjenskygge på. Igen – ønsker ikke at ligne en drag queen, så vi holder det virkelig neutralt. Jeg bruger min Naked 2 basic palette som jeg synes den er perfekt til hverdagsbrug! Den har alle de nuancer jeg har brug for, og den er ikke fyldt med blå og glimmer nuancer, som du ikke har behov for til hverdag. Jeg går ind og mixer to af farverne: Frisk & Cover. Ligesom med contouren mixer jeg de to farver fordi jeg synes at farven ‘Cover’ er en smule for mørk. Jeg mixer den med ‘Frisk’ for at udligne, og det giver den perfekte nuance for mig.
Nu vil du sikkert spørge dig selv hvorfor jeg bruger øjenskygge, når jeg lige har sagt at jeg går efter det naturlige look, så det ikke vil se ud som om jeg bærer øjenskygge, fordi jeg kun putter contour på og farverne ligner, så det fuldender hele looket mere. Hvis du også vil spare lidt penge, kan du bruge den samme contour farve som øjenskygge. Min contourfarve er bare en smule for mørk til mine øjne + contour paletten fra NYX er en smule pigmenteret, så det ville være AAALT for dramatisk hvis jeg gjorde det. Men hvis du kan få det til at virke, så kan du helt sikkert gøre det.
Tid til mit ynglings step: MASCARA! Jeg starter med at bukke mine øjenvipper. Derefter bruger jeg min ynglings mascara L’Oréal Telescopic mascara​ i sort – jeg bruger den kun på de øverste vipper. Hvorfor jeg kun putter mascara på mine øverste vipper, ved jeg egentlig ikke. Men af en eller anden grund, så ødelægger jeg det altid, når jeg prøver at komme mascara på de nederste vipper?​
     
SIDSTE STEP
LIPGLOSS
Jeg plejer at hade lipgloss, og jeg kan stadig ikke lide lipgloss med farve i, fordi det af en eller anden grund altid ender i mit ansigt. Jeg ved ikke hvordan eller hvorfor… og det er ikke fedt at have rød lipgloss overalt… Denne lipsgloss har en lille smule farve som du måske kan se på billedet, men den passer perfekt til min naturlige læbefarve, så det ser rigtig naturligt ud. Jeg bruger denne Rimmel London lipgloss i farven: Stay my Rose. Jeg tror, at den jeg bruger er fra deres gamle kollektion, så jeg er ikke sikker på om man stadig kan få den i denne farve. Jeg checkede nettet og du kan på en lipgloss fra Rimmel med samme navn, men med et anderledes design, så jeg er ikke helt sikker på om det er den samme eller ej…
Det var alt, venner.
Det her var min hverdags makeup rutine, som jeg håber I kunne lide!!? 
screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26
screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11Hey everyone!
Laura here, today I’m gonna show you my everyday makeup routine, I hope you’ll enjoy ?
 
So I always start with a moisturiser.
I use the A-Derma cream which I LOOOVE, because I have super dry skin (specially now when it’s cold!), and it’s just amazing and is hydrating my skin SO WELL!
I can definitely recommend this if you struggle with dry skin as me, it is a LIFESAVER for me!
Afterwards I go in with a lip balm, to hydrate my lips, because my lips are also extremely dry at the moment ?
I use this lip balm from Metholatum, this is a lipbalm but it’s almost like a ointment consistency, but I LOVE that, because it just moisturises extra, so it’s perfect when it’s cold like now.
Afterwards it’s time for concealer!
I use MAC pro longwear in the colour NC20!
I actually brought this concealer last summer, and the employee at the store gave me the wrong colour, so it was WAAAY to light for me, so I didn’t use for a really long time, but is fits me perfectly well now, because I’m so pale (I wanna get tanned again?!!)
I just apply it wherever I feel I need it, so like underneath my eyes because I have dark circles or any imperfections I want to get rid off.
My skin doesn’t really need that much coverage, that’s also why I use a concealer and not a foundation ? + a concealer feels lighter on the skin and I HATE feeling like I’m wearing a mask, I like it as natural as possible.
Moving on to eyebrows!
I have pretty thick eyebrows so I don’t fill them in a lot because I already have quite a jungle on my forehead, so if I fill them in too much, they will look absolutely insane!
So if I feel like I have a ‘bold’ spot, I will fill it in a tiny bit. And I use the Anastasia brow wiz in ‘granite’.
And aftwards I go in with I clear brow gel, I use L’Oréal brow artist plumper.
I like this product because the brush is quite small so you don’t get it everywhere, plus it’s affordable ?
Time to contour!
I use the NYX Highlight & contour pro palette.
And I use the two middle shades.
I just mix them together, because again I don’t really like overdramatic makeup, so I try to keep it as natural as possible.
I mix the two shades because the 2nd shade in the pallet is a little bit too dark in my opinion for everyday use, so use the 3rd shade to just even it out, so it’s not too dark?
Almost done, but the look is not complete before we put on eyeshadow. Again, we don’t want to look like a drag queen so we gonna keep it really natural. I’m going in with my Naked 2 basic palette and I think it’s perfect for everyday wear!
It has all the shades I need, and it’s not filled with blue and glitter shades, that you don’t really need for everyday wear.
 
I go in and mix the two colours: Frisk & Cover.
Like I mentioned before when I contoured, I mix two colours because I think in this case the colour ‘Cover’ is a little bit too dark, so I mix it with Frisk to even it out, and it gives the perfect shade for me.
And now you’ll probably gonna ask yourself why I’m applying eyeshadow, when I just said I want it to look natural, so it will not look like I’m wearing eyeshadow, because I just put on contour, and the colours look similar, so it just combines the whole look more.
Also If you wanna save money you can take the same contour colour and apply it as eyeshadow, but my contouring colour looks way more dark on my eyes + the contour palette used from NYX is quite pigmented, so it will be WAAY to dramatic if I did it, but if you make it work and you want to – you can totally do it.
Time to my ALL TIME favourite step: MASCARA!
I’m starting by curling my eyelashes.
Afterwards i apply my all time favourite mascara it’s the L’Oréal Telescopic mascara in black, and I’m only applying it on my top lashes.
I’m not sure why, but for some reason I always mess it up, if I try to apply mascara on my bottom lashes, so I’m only putting mascara on my top lashes?
   
LAST STEP ?!!
 
LIPGLOSS
I used to hate lipgloss, and I still don’t like lipgloss with colour in it, because it somehow always ends up in my forehead? I’m not sure how or why…. and girl it’s not a great look to have red lipgloss everywhere… Anyways this lipgloss has a little bit of colour as you probably can tell on the picture, but it fits my own natural lip colour perfectly, so it looks really natural.
I use this Rimmel London lipgloss in the colour: stay my rose.
I think the one i use is from their old collection so I’m not sure if you can get this exact colour anymore.
  Checked online and you can get a lipgloss from Rimmel with the same name, but it’s a different design so I’m not really sure if it is the same or not…

That’s it you guys!
 Here’s my everyday makeup routine I hope you enjoyed! ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment