Home FASHION CATCH THE TREND // CHECKED ITEMS

CATCH THE TREND // CHECKED ITEMS

written by Maja Fløjstrup March 15, 2017

// ISABEL MARANT ETOILE // MANGO SKIRT // ZARA SHIRT // ALTUZARRA SHOES //

Nu da forårskollektionerne er landet i butikkerne, er der et bestemt mønster, som trender – nemlig tern. Dette mønster giver et twist af grunge og coolness og er derfor perfekt til at give outfittet mere personlighed. Jeg har udvalgt en række items, som er lette at kombinere – og hvis du i sidste ende er i tvivl, er en læderjakke altid en god ide.

screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26
screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11

As the spring collections entered the stores, there is a common print favourite within the designers. The print is of course check. It will give your outfit a more grungy and cool vibe. I have picked out items that is easy to combine, and if you are in doubt, a leather jacket is always a good idea.

You may also like

Leave a Comment