Home FASHION SUSTAINABLE FASHION // MY VINTAGE TREASSURES #1

SUSTAINABLE FASHION // MY VINTAGE TREASSURES #1

written by Linda Holm March 14, 2017

English version if you keep scrolling…

Jeg elsker vintage-, kommisions- og genbrugsshopping. Jeg plejede at være skræmt af vintage butikker og følte mig ekstremt overvældet hver gang jeg satte foden i en. Men så fandt jeg det første item – jeg tror det var en smuk vintage pelsfrakke fra 40’erne. Og så var jeg hooked. Det er det der er ved vintage shopping – finder du et fantastisk fund én gang, så ved du, at der er mere derude.
Et andet sted, hvor jeg jagter vintagefund, er luksus kommisions-butikker – et sted hvor folk sælger deres pre-loved designer items. Og så er der genbrugsbutikkerne. Vi har nogle rigtig gode nogle i NYC, og jeg har fundet alt fra designer sko til vintage jumpsuits til jeans, hvor mærkerne stadig var på. For mig er det den perfekte hobby på grund af den ventetid, der kommer med jobbet som model. Jeg elsker virkelig at shoppe, men hvem har råd til at shoppe i designerbutikker hver uge?
Så imellem castings, så vil du højst sandsynligt finde mig et eller andet sted blandt tøj 😉 Sidst men ikke mindst har vi eBay.. ooooh eBay! Det er her jeg har mine bedste fund fra.
Jeg vil dele nogle af mine favoritfund, jeg har gjort mig gennem second hand og eBay shopping:

I dag vil jeg vise jer disse Balenciaga ceinture boots, som jeg har drømt om længe. Jeg var i Berneys for at prøve dem på og jeg elskede dem. Men de koster omkring $1300, hvilket er alt for dyrt! En dag poppede de så op på eBay til en fjerdedel af prisen (kun brugt én gang!), og jeg snuppede dem med det samme!

Her er en liste over nogle af min ynglings steder at shoppe:

Genbrugsbutikker:

Beacons closet NY (flere steder i Brooklyn og Manhattan)

Buffalo Exchange NY (flere steder Brooklyn og Manhattan)

Crossroads NY (flere steder i Brooklyn og Manhattan)

Luksus consignment butikker:

Tokio 7 NY ( 83 east 7th street, Manhattan)

Eva Gentry Consigment NY (371 Atlantic avenue, Brooklyn)

Lula second hand luxury CPH (Antoniagade 9, Kbh K)

Magnolia luksus 2ndhand CPH (Købmagergade 5, Kbh K)

I Blame Lulu CPH (Rosenvængets Allé 8 st. th, Kbh Ø)

Online:

eBay.com

vestiairecollective.com

therealreal.com

Vintage:

Narnia Vintage NY (672 Driggs Avenue, Brooklyn)Følg med i næste uge, hvor jeg vil vise jer et andet fantastisk fund…

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26
screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11

I love vintage-, consignment- and thrift shopping. I used to be terrified of vintage shops and feel extremely overwhelmed every time I set foot in one. But then I found the first item, I believe it was a beautiful vintage fur coat from the 40s. And then I was hooked. That’s the thing about vintage shopping, once you find that amazing piece you know there’s more out there. Another place I go hunting is luxury consignment stores- a place people sell their pre-loved designer items. And then there are the thrift stores. We have some really good ones in NYC, and I’ve found everything from designer shoes to vintage jumpsuit to jeans with tags still attached. For me it’s the perfect hobby because of the downtime that comes with modeling. I really love shopping but who can afford shopping at designer boutiques every week?  So in between castings you’ll usually find me digging through clothes somewhere 😉 Last but not least we have eBay.. ooooh ebay! That’s where I’ve had my best finds. I’m gonna share some of my favorite finds I’ve done second hand and eBay shopping:

Today I am gonna show you these Balenciaga ceinture boots that had been a dream of mine for a long time. I had gone to Barneys to try them on and loved them but at about $1300 they were way too expensive! And one day they popped up on eBay at a fourth of the price (only worn once!)and I snapped them up immediately! 

Here is a list of some of my favorite places to shop:

Thrift stores:

Beacons closet NY (multiple locations in Brooklyn and Manhattan)

Buffalo Exchange NY (multiple locations in Brooklyn and Manhattan)

Crossroads NY (multiple locations in Brooklyn and Manhattan)

Luxury consignment stores:

Tokio 7 NY ( 83 east 7th street, Manhattan)

Eva Gentry Consigment NY (371 Atlantic avenue, Brooklyn)

Lula second hand luxury CPH (Antoniagade 9, Kbh K)

Magnolia luksus 2ndhand CPH (Købmagergade 5, Kbh K)

I Blame Lulu CPH (Rosenvængets Allé 8 st. th, Kbh Ø)

Online:

eBay.com

Vestiairecollective.com

therealreal.com

Vintage:

Narnia Vintage NY (672 Driggs Avenue, Brooklyn)

Stay tuned for next week, where I will show you another amazing finding…

Stay tuned for next week, where I will show you another amazing finding…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment