Home FASHION A TRENCH FAVOURITE

A TRENCH FAVOURITE

written by Maja Fløjstrup March 8, 2017
// FREJA DALSJØ JACKET //
screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11Et af de mest populære items til den sidste måneds modeuger er trenchcoaten. Nu, hvor foråret er startet, er det muligt at iklæde sig lettere jakker og derfor er denne jakketype perfekt. Der var dog en bestemt designerjakke, der fangede mit øje. Jakken er designet af danske Freja Dalsjø og har den smukkeste silhuet og farve. Desværre skal man vente lidt endnu for at få fat i jakken, da den først kommer i butikkerne til efteråret. 
I mellemtiden kan vi misunde den danske model Nadja Bender og stylist Alexander Carl’s besiddelse af den smukke jakke under modeugen i Paris.  

screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26
screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11

One of the most worn items in the last months of fashion weeks was the trench coat. As we have entered the spring, it is possible to wear lighter jackets, and this kind of coat is therefore perfect. There was one particular designer jacket that caught my eye. The jacket is made by the danish fashion designer Freja Dalsjø and has the most beautiful silhouette and beige colour. Sadly we have to wait until the fall to buy this item, but it is certainly worth the wait. 

 
In the meantime we can envy the danish model Nadja Bender and stylist Alexandra Carl wearing it in Paris for fashion week.  

You may also like

Leave a Comment