Home FASHION SHARED LOVE FOR THE COLOUR OF RED

SHARED LOVE FOR THE COLOUR OF RED

written by Maja Fløjstrup February 2, 2017

Dette efterår deler designerne fra Copenhagen Fashion Week en forkærlighed for rød. Vi kommer til at se farven i alle afskygninger, men denne gang med et twist af grunge. Specielt Ganni viste deres begejstring gennem temaet “Love Society”. Gør dig klar til at tilføje nuancer af rød til din efterårsgaderobe.

This fall we will be seeing a genuine love for the colour of red from the danish designers at Copenhagen Fashion Week. We see the colour in all elements of an outfit in a more grunge kind of way. Especially Ganni shared their excitement for the colour under the theme of “Love Society”. So be ready to collect some shades of red into your fall wardrobe. 

// Won Hundred AW17 // Lala Berlin AW17 // Baum und Pferdgarten AW17 // 

You may also like

Leave a Comment