Home FASHION WEEKEND MOOD // THAT BOHO FEEL

WEEKEND MOOD // THAT BOHO FEEL

written by lemanagement January 13, 2017

Når januar-kulden bider og dagene er mørke og korte, drømmer vi om at forsvinde ind i et vidunderligt univers af boho-vibes, florlette materialer og feminin indretning med mønstre og masser af grønt. Find inspiration i galleriet herunder.screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

When temperatures are low and days are dark and cold, we dream ourselves away to wonderful boho-vibes, gauzy materials and a feminin home decor of patterns and lots of greens. Get in inspired from the gallery below.

maison michel hat / effie bedding / pendel planter / ratten armchair / iro blouse / charlie lamp / michael kors skirt / george chair / chloé bag

You may also like

Leave a Comment