Home FASHION KONKURRENCE // SHARE YOUR STYLE!

KONKURRENCE // SHARE YOUR STYLE!

written by lemanagement January 12, 2017

share your style

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

Elsker du smykker? Og er du god til at style dem personligt? Så har du nu chancen for at blive stylist for en dag, vinde lækre smykker fra Pilgrim til en værdi af 3000 kr. samt komme til et eksklusivt event under modeugen. Alt du skal gøre er, at vise os, hvordan du styler dine smykker!

Upload dit billede på Instagram med hashtagget #stylepilgrim og husk både at tagge og følge @lemanagement_editorial og @pilgrimjewellery. Vi udvælger vores yndlings-stylist i slutningen af måneden!

SHARE YOUR STYLE!

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

share your style

Are you a true jewellery lover? And do you have a personal style? Join our competition to become a stylist for a day, win jewellery from Pilgrim worth 3000 dkk. and get tickets for an exclusive fashion week event. All you need to do is show us how you style your jewellery!

Upload your picture to Instagram with the hashtag #stylepilgrim and remember to both tag and follow @lemanagement_editorial and @pilgrimjewellery. We’ll select our favourite stylist by the end of January! 

SHARE YOUR STYLE!

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26

 

You may also like

Leave a Comment