Home FASHION SS17 TREND: Graphic prints

SS17 TREND: Graphic prints

written by Maja Fløjstrup January 11, 2017
SS17 trend// Miu Miu SS17 // Dries van Noten SS17 // Carven SS17 // Prada SS17 // Kenzo SS17 // Matchesfashion.com //
SS17 TREND
Foråret kommer til at bestå af en anderledes farve palette end tidligere set
. En af de mere indflydelsesrige kombinationer er de grafiske print, som kommer i forskellige farver med fokus på geometriske former. Disse prints ses både alene, men også i kombination med et tilsvarende print i en anden farve kombination eller geometrisk form. Især den røde farve er i fokus og kommer til at sætte et stort præg på forårets kollektioner.
screen-shot-2016-12-01-at-15-58-11
screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26
 
SS17 TREND
For the spring collections we can expect to see a different kind of color chart compared to earlier seasons. One of the more influential combinations – is the graphic prints. These prints will be shaped in different colours with a clear focus on geometric forms, but a strong trend is the combination of two separate prints into one big color blocking. One of the strongest and most influential colours in the prints is the red, and it will have a strong imprint on the coming spring collections. 

You may also like

Leave a Comment