Home FASHION WHAT WE CAN EXPECT FOR SPRING 2017

WHAT WE CAN EXPECT FOR SPRING 2017

written by Maja Fløjstrup January 4, 2017

spring 2017

Det er 2017, og snart træder vi ind i en ny modesæson. Dette forår vil både designs og trends blive mere vovede end tidligere. Kollektionerne vil være fulde af neonfarver og blomster kombineret med detaljer som statement sleves og firkantede skuldre for et mere ekstravagant look.

Andre designere som Balenciaga, Loewe og Kenzo vil bringe ‘work wear’ trenden tilbage med mere afslappede nuancer som khaki og olivengrøn. Gør dig klar til et farverigt forår!

screen-shot-2016-12-01-at-16-12-26
As we have entered a new year, it is time to talk about the expectations for the next season in fashion. This spring the designs and trends will be more daring than before. The collections will for example be filled with neon colours and wallpaper flowers in combination with details like statement sleeves and squared shoulders to make a more extravagant look.

Other designers like Balenciaga, Loewe and Kenzo will bring the work wear trend back on top in more relaxed nuances like khaki and olive green.  Get ready for a colourful spring!

 

 

You may also like

Leave a Comment